Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοδιαψεύδεται ο Βενιζέλος για τις αποδείξεις

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2011
Το άσπρο - μαύρο επιχειρεί να κάνει ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιμένοντας ότι το μέτρο των αποδείξεων εξαρχής είχε ειπωθεί ότι θα ισχύσει για τα εισοδήματα του 2012, διαψεύδοντας τις ίδιες του τις δηλώσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο υπουργικό συμβούλιο συμφωνήθηκε πως το καθολικό ηλεκτρονικό «πόθεν έσχες» και η τεκμηρίωση του τρόπου με τον οποίο διατίθεται το διαθέσιμο εισόδημα, είναι ζωτικής σημασίας παρεμβάσεις για να εντοπιστεί η φοροδιαφυγή.
Οι διατάξεις για το νέο μισθολόγιο, και τα υπόλοιπα μέτρα θα περιληφθούν σε νομοσχέδιο, το οποίο θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.
Στην ομιλία του στο σημερινό υπουργικό χαρακτήρισε "αδιανόητο τον ισχυρισμό ορισμένων μέσων ενημέρωσης ότι πρόθεση του υπουργείου ήταν να επιβληθεί το νέο μέτρο για τις αποδείξεις αναδρομικά για το 2011".Η ανακοίνωση του υπουργείου προσθέτει πως "ηταν εξαρχής σαφές ότι η έναρξη εφαρμογής από το 2012 με βάση τα εισοδήματα του 2011 αφορούσε το αφορολόγητο όριο και τις φορολογικές απαλλαγές και όχι τις αποδείξεις".
Βέβαια στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου την προηγούμενη Τρίτη, όπου και παρουσίασε τα νέα μέτρα του αφορολόγητου, των φοροαπαλλαγών και των αποδείξεων είχε πει πως "ολα τα μέτρα αυτά προκειμένου να αποδώσουν το 2012 πρέπει εφόσον αφορούν την φορολογική δήλωση του ’12 να αφορούν τα εισοδήματα του 2011".
Πηγή: Ελευθεροτυπία, Γιώρτγος Καράμπελας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου