Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βρετανία: Δικαιωθήκαμε που δεν υιοθετήσαμε το ευρώ

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2011

Ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Ουίλιαμ Χέιγκ, δήλωσε ότι η χώρα του έχει δικαιωθεί που δεν υιοθέτησε το ευρώ, τονίζοντας ότι η Γερμανία είναι καταδικασμένη να χρηματοδοτεί για μία ζωή τους αδύναμους εταίρους.
"Η Ελλάδα, η Ιταλία και η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσουν μεγάλες αλλαγές αν πρόκειται να επιβιώσει το ευρώ", δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στο περιοδικό Spectator ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ουίλιαμ Χέιγκ, υποστηρίζοντας ότι η Βρετανία έχει δικαιωθεί για την απόφασή της να μην υιοθετήσει το ευρώ.
"Είχα χαρακτηρίσει το ευρώ ένα φλεγόμενο κτίριο χωρίς εξόδους και τέτοιο έχει αποδειχθεί για κάποιες χώρες", υπογράμμισε ο βρετανός υπουργός αναφερόμενος σε μία ομιλία του το 1997 οπότε είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο αύξησης των επιτοκίων και του ποσοστού ανεργίας, με ενδεχόμενη ένταξη της Βρετανίας στην ευρωζώνη.
"Μπορεί να υπάρχει ένα φλεγόμενο κτίριο όπου σβήνουμε τη φωτιά ή την θέτουμε υπό έλεγχο (...) Πηγαίνω την αναλογία πολύ μακριά", όμως η ευρωζώνη "δεν έχει εξόδους και είναι πρακτικά δύσκολο να εγκαταλειφτεί ένα νόμισμα όταν δεν έχει προβλεφθεί ένα σχέδιο γι' αυτό τον σκοπό", δήλωσε ο Ου. Χέιγκ.
Κατά την άποψή του το ευρώ: "θα θεωρείται για αιώνες ένα είδος ιστορικού μνημείου στη συλλογική τρέλα. Όμως είναι εδώ και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο ότι για τους Έλληνες ή τους Ιταλούς ή τους Πορτογάλους το να βρίσκονται στην ευρωζώνη σημαίνει ότι πρέπει να δεχθούν κάποιες πολύ μεγάλες αλλαγές στις χώρες τους, ακόμη μεγαλύτερες απ' ότι αν δεν ήταν στο ευρώ. Οι Γερμανοί θα πρέπει να δεχθούν ότι θα χρηματοδοτούν αυτές τις χώρες για πολύ καιρό ακόμη, στην πραγματικότητα για μία ζωή", δήλωσε στο τέλος της συνέντευξής του ο βρετανός υπουργός Οικονομικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου