Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Θανατηφόρα πεπόνια στις ΗΠΑ, 16 νεκροί μέχρι στιγμής και αρκετοί άλλοι σοβαράΣύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης 16 άτομα έχασαν τη ζωή τους αφού προηγουμένως είχαν καταναλώσει πεπόνια. Ακόμα κοντά τους 80 άλλοι είναι άρρωστοι οι οποίοι και αυτοί έφαγαν πεπόνια.
Τα πεπόνια “cantaloupes” που προέρχονται απότη φάρμα “Jensen Farms που βρίσκεται στο Colorado. Οι αρχές προτρέπουν το κόσμο εάν έχουν αγοράσει τα συγκεκριμένα πεπόνια να τα πετάξουν αμέσως. Η φάρμα είπε ότι έχει στείλει τα συγκεκριμένα πεπόνια σε 25 states.
Εάν δεν είσαστε σίγουροι από που προέρχεται το πεπόνι μην το τρώτε.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου