Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι στα νέα μέτρα από Λιάνη, ο οποίος ζητά παρέμβαση Παπούλια

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2011

Τη πρόθεσή του να καταψηφίσει τα μέτρα εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γ. Λιάνης, μιλώντας στον Real fm 97.8.

  
Ο Γ. Λιάνης υπογράμμισε πως θα καταψηφίσει το νέο φόρο στα ακίνητα, τον οποίο χαρακτήρισε άδικο, παραπέμποντας, μάλιστα, και στην επιστολή παραίτησης που είχε παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μάλιστα κάλεσε τον Κάρολο Παπούλια να πάρει πρωτοβουλίες, τις οποίες του δίνει το ίδιο το Σύνταγμα.
"Να έρθει στη βουλή αυτός ο ευλογημένος άνθρωπος, παλιός φίλος και εξαιρετικός ευπατρίδης και να εξηγήσει γιατί αυτές οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών αποτυγχάνουν", σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ο κ. Λιάνης σημείωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει το δικαίωμα, βάσει του Συντάγματος, να αναπέμψει συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αφού πρώτα εξηγηθούν οι λόγοι για τους οποίους οδηγείται σε μία τέτοια απόφαση.

Βούρος:"Θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στην κυβέρνηση"
"Θα ψηφίσω για να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση", αποσαφηνίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος με γραπτή του δήλωση.
Όπως ειδικότερα αναφέρει ο βουλευτής, "ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου".

Πηγή: Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου