Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Διεκόπη το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ από φοιτητές

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011

Ηθελαν να εκφράσουν ζωντανά τη διαμαρτυρία τους για το ότι δεν μεταδίδονται ειδήσεις για τις καταλήψεις στα ΑΕΙ
Διεκόπη το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ από φοιτητέςΚατάληψη στο στούντιο της ΕΡΤ έκαναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής περίπου 50 φοιτητές διακόπτοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ζητώντας να εκφράσουν «ζωντανά» την διαμαρτυρία τους για το γεγονός πως στα δελτία ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης δεν μεταδίδονται οι καταλήψεις στις Σχολές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι φοιτητές μπήκαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από την κεντρική είσοδο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο χώρο όπου βρίσκεται το στούντιο των ειδήσεων. Ακολούθως εισέβαλαν στο στούντιο με αποτέλεσμα να διακοπεί το δελτίο το οποίο είχε ξεκινήσει πριν από ελάχιστα λεπτά.
Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με τους φοιτητές να δηλώνουν ανυποχώρητοι και να μην φεύγουν από το στούντιο εάν δεν έλεγαν στο δελτίο ειδήσεων την διαμαρτυρία τους και άλλα αιτήματα τους.
Τελικά και αφού υπήρξε και η πρόταση να αναγνωστεί από τον παρουσιαστή του δελτίου ψήφισμα τους οι φοιτητές αποφάσισαν να κάνουν δήλωση σε κάμερα της ΕΡΤ έξω από το στούντιο.
Λίγη ώρα αργότερα μια ομάδα 30 φοιτητών παρέμεινε στο κτίριο αναμένοντας να δουν το βίντεο με τις δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ τα μεσάνυκτα ενώ περίπου 150 νεαρών βρίσκονταν έξω από την περίφραξη επί της λεωφόρου Μεσογείων σε ένδειξη συμπαράστασης στους «καταληψίες» και φωνάζοντας συνθήματα.
Ωστόσο λόγω τεχνικού προβλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ τα μεσάνυκτα δεν μεταδόθηκε και μετά από διαφημιστικά μηνύματα που διήρκησαν περίπου 40 λεπτά προβλήθηκε ταινία.
Οι φοιτητές παρέμεναν έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο χώρο της ροής ειδήσεων αναμένοντας να δουν το βίντεο ενώ δημοσιογράφος και τεχνικοί βρίσκονταν στο στούντιο προκειμένου να βγει στον «αέρα» το δελτίο ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου