Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Και το όνομα αυτού... ΑΛΕΞΙΟΣ

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011

Το Σάββατο το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Roslindale της Βοστώνης έγινε η βάπτιση του δεύτερου αγοριού του ζεύγους Νίκου και Ελένης Καυκά (ο Νίκος είναι ο τεχνικός διευθυντής της ιστοσελίδας μας) και ονομάστηκε Αλέξιος. Κουμπάρος ήταν ο κ. Δημήτρης Γεράσιμου Καυκάς ο οποίος είναι περιφερειακός διευθυντής σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στην Αθήνα και ήρθε από την Ελλάδα για την βάπτιση.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε διασκέδαση στο εστιατόριο Apollo του Norwood.
Στη φωτογραφία η γιαγιά εκ πατρός κ. Γεωργία Καυκά με το νεοφώτιστο Αλέξιο.
Η ιστοσελίδα μας εύχεται "να μας ζήσει ο νεοφώτιστος Αλέξιος και να τους καμαρώσουμε μαζί με το μεγαλύτερο αδερφό του Γεράσιμο καλούς και χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία". Επίσης, στον ανάδοχο Δημήτρη Γεράσιμου Καυκά "του ευχόμαστε στις χαρές του και πάντα άξιος".
www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου