Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι γεμάτο από Χαρά, Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡΗΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Yπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας τάσσεται ο Θ. Πάγκαλος

Yπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας τάσσεται ο Θ. Πάγκαλος
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 2011

«Σε συνθήκες κρίσης βλέπω ως προοπτική τη συστράτευση περισσοτέρων πολιτικών δυνάμεων για την επίτευξη ενός σκοπού», δήλωσε νωρίτερα την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, τασσόμενος έτσι υπέρ ενός ενδεχομένου σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.
Την ίδια στιγμή πάντως σημείωνε (μιλώντας στον Αθήνα 984) ότι είναι αντίθετος με τις πρόωρες εκλογές. «Εκλογές πρέπει να γίνονται στο προβλεπόμενο, από το Σύνταγμα, χρονικό διάστημα. Δηλαδή, κάθε τετραετία. Είμαι εκ παραδόσεως και, εάν θέλετε, εκ πεποιθήσεως εχθρός των πρόωρων εκλογών», τόνισε ο κ. Πάγκαλος. .
Σε ό,τι αφορά μία κυβερνητική συμφωνία με τη ΝΔ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμπλήρωσε ότι εννοεί «μια κυβέρνηση, η οποία θα προκύπτει από τη στήριξη των δύο κομμάτων» και διευκρίνισε: «Δεν λέω αν θα είναι τα ίδια πρόσωπα. Πώς θα ρυθμιστούν οι σχέσεις, οι συσχετισμοί δυνάμεων. Δεν με αφορά αυτή η ιστορία. Δεν είμαι ο αρχηγός της παράταξής μου και προφανώς θα εκφράζουν την άποψή τους και τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, κ.λπ., και τα αντίστοιχα όργανα της Νέας Δημοκρατίας».
Είπε επίσης ότι προτιμά την εξάντληση της τετραετίας, από το να έλθει «να έρθει κάποιος άλλος, για τον οποίο τίποτα δεν γνωρίζουμε, πέρα από γενικότητες».

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου