Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαίωμα ψήφου, αλλά από τις επόμενες εκλογές, θα έχουν οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011Μετά από σημερινές δηλώσεις του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας, οι γυναίκες θα έχουν εφεξής το δικαίωμα να μετέχουν στο Συμβούλιο Σούρα ως πλήρη μέλη και να λαμβάνουν μέρος σε μελλοντικές δημοτικές εκλογές.
Φωτογραφία αρχείουΦωτογραφία αρχείου "Επειδή αρνούμαστε να περιθωριοποιήσουμε τις γυναίκες στην κοινωνία σε όλους τους ρόλους που συνάδουν με την σαρία, αποφασίσαμε, μετά από συζήτηση με τους ανώτατους ουλεμάδες και άλλους...να περιλαμβάνουμε γυναίκες στο Συμβούλιο Σούρα ως μέλη, αρχής γενομένης από την επόμενη θητεία," δήλωσε ο βασιλιάς Αμπντάλα μιλώντας σε μέλη του Συμβουλίου.
"Οι γυναίκες θα μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές και ακόμα θα έχουν το δικαίωμα ψήφου," σημείωσε ο βασιλιάς Αμπνταλά, γεγονός που δεν θα ισχύσει ωστόσο σις προσεχείς εκλογές που θα γίνουν την Πέμπτη, στις οποίες απαγορεύεται να ψηφίσουν ή να θέσουν υποψηφιότητα οι γυναίκες.
Μετά από πολυετή αιτήματα των ακτιβιστών στη Σαουδική Αραβία, που απαιτούσαν να δοθούν περισσότερα δικαιώματα στις γυναίκες, οι οποίες απαγορεύεται να ταξιδεύουν, να εργάζονται ή να υποβάλονται σε χειρουργική επέμβαση χωρίς την άδεια ενός άντρα συγγενή, ενώ δεν επιτρέπεται και να οδηγούν, οι επικείμενες αλλαγές που πρόκειται να εφαρμοστούν μετά τις δημοτικές εκλογές, είναι ένα πρώτο βήμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου