Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

"Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές"!

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Γερμανική διαφήμιση γνωστής εταιρίας που νοικιάζει αυτοκίνητα καλεί τους Έλληνες να πληρώσουν με δραχμές. Έντονες οι αντιδράσεις των Ελλήνων σύμφωνα με υπαλλήλους της εταιρίας.
Απίστευτο, κι όμως γερμανικό. Οι Γερμανοί φαίνεται πως συνεχίζουν να βγάζουν φλύκταινες κάθε φορά που μιλάνε για την Ελλάδα, ενώ η εταιρία Sixt φαίνεται πως το παράκανε με τη συγκεκριμένη διαφήμιση.
Παρ' όλ' αυτά, όπως δήλωσε... ξαφνιασμένος ο επικεφαλής της, Erik Sixt, "το προσωπικό μας δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του, για να μην πούμε για διάφορες ύβρεις περί Ναζί".
Ο ίδιος είπε ότι τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στα περίχωρα του Μονάχου έλαβαν κάρτες της Sixt, κομμένες στα δύο, "μεταξύ των οποίων και μια από τον (έλληνα) επίτιμο πρόξενο".
Ο Sixt πήρε το μάθημά του, ζητώντας συγνώμη από τον ελληνικό λαό για το προφανέστατα κρύο αστείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου