Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Σαμπόνις


Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2011

Δύσκολες ώρες για τον Άρβιντας Σαμπόνις, αφού την Τρίτη ο θρύλος του λιθουανικού μπάσκετ υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ έπαιζε μπάσκετ και διεκομίσθη σε νοσοκομείο του Κάουνας. Σταθερή η κατάστασή του.

Αρχικά οι πληροφορίες ήταν αντικρουόμενες, αλλά στη συνέχεια έγινε γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Όπως αναφέρουν και τα λιθουανικά μέσα ενημέρωσης δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, άρα στο τέλος λογικά θα κάνουμε λόγο για ένα απλό "καμπανάκι" της ζωής στον "Σάμπα".
Το συμβάν έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο που φέρει το όνομά του, με τον γίγαντα των 2.20 μ. να αποχωρεί ζαλισμένος από το παρκέ και μετά από λίγο να σωριάζεται μπροστά στον πάγκο, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτεγιούνας, ρωτήθηκε για το συμβάν και δεν προχώρησε σε κανένα σχόλιο.
Ο 46χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας δεν είχε παρουσιάσει ποτέ προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε προαναγγείλει ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της λιθουανικής μπασκετικής ομοσπονδίας στη ψηφοφορία που θα λάβει χώρα στις 24/10. Άλλωστε είναι και ο μόνος που έχει καταθέσει σχετική υποψηφιότητα.

Πηγή: contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου