Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι γεμάτο από Χαρά, Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡΗΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Αστυνομική αγριότητα στο Σύνταγμα


Πολλά άτομα παραμένουν συγκεντρωμένα μέχρι αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει τη Βουλή. Νωρίτερα οι δυνάμεις ασφαλείας απώθησαν τον κόσμο μακριά από τη Βουλή χρησιμοποιώντας χημικά, κρότου λάμψης αλλά και βία. Οι πολίτες διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά της ψήφισης του «χαρατσιού» για τα ακίνητα.

Η Λεωφ. Αμαλίας δόθηκε στην κυκλοφορία, ενώ αυτή τη στιγμή κόσμος έχει συγκεντρωθεί επί της Βουκουρεστίου διότι κάποιος αναγνώρισε βουλευτή με συνοδεία να μπαίνει μέσα στο θέατρο Παλλάς.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ χρησιμοποιώντας χημικά, κρότου-λάμψης και κλομπ , δίωχνουν το συγκεντρωμένο κόσμο που διαμαρτύρονταν ειρηνικά, μακριά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Νωρίτερα αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας χτύπησαν νεαρή κοπέλα που κατάφερε και έσπασε τον κλοιό τους, περνώντας μπροστά από το μνημείο, ενώ έκαναν λόγω και για άλλους τραυματίες.
Οι αγανακτισμένοι πολίτες, μπορεί να έχουν διασκοπιστεί αριστερά και δεξιά από το μνημείο αλλά συνεχίζουν να φωνάζουν όλοι μαζί: "Ψωμί-παιδεία-ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το '73".
Γύρω στις 9.20 το βράδυ τα ΜΑΤ κυνήγησαν και χτύπησαν κόσμο στην οδό Σταδίου η οποία ήταν ανοιχτή.
Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν πραγματοποιηθεί 4 συλλήψεις ατόμων για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και έχουν προσαχθεί ακόμη 7 άτομα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου