Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

MIG: Μειώνει τον αριθμό των μετοχών της

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2011
Τη μείωση του αριθμού των μετοχών της Marfin Investment Group (MIG), χωρίς μεταβολή του μετοχικού της κεφαλαίου (reverse split), με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,54 ευρώ σε 5,94 ευρώ, ήτοι τη διαίρεση του μετοχικού κεφαλαίου σε 70.029.835 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 5,94 ευρώ εκάστη, που θα εκδοθούν σε αντικατάσταση των υφισταμένων, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.
Ειδικότερα, οι υφιστάμενοι μέτοχοι της MIG θα λαμβάνουν μια νέα μετοχή για 11 υφιστάμενες μετοχές που θα κατέχουν κατά την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος, η οποία θα ορισθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου