Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ιντερπόλ ζητεί τη σύλληψη του Σαάντι Καντάφι

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2011
Η διεθνής αστυνομία Ιντερπόλ ανακοίνωσε χθες ότι εξέδωσε "κόκκινη ειδοποίηση" ζητώντας από τις 188 χώρες μέλη της να συλλάβουν τον Σαάντι Καντάφι, έναν από τους γιους του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι, "κατόπιν αιτήματος των λιβυκών αρχών".
"
Καθώς η Ιντερπόλ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Σαάντι Καντάφι, 38 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά στο Νίγηρα, αυτή η κόκκινη ειδοποίηση συνιστά περιφερειακό και διεθνή συναγερμό για τις χώρες που είναι γειτονικές με τη Λιβύη και το Νίγηρα (...) για να βοηθήσουν να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο Σαάντι Καντάφι", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διεθνής αστυνομική οργάνωση που έχει την έδρα της στη Λιόν (ανατολική κεντρική Γαλλία).
Ο Σαάντι Καντάφι καταζητείται από τις νέες λιβυκές αρχές που τον κατηγορούν ότι "οικειοποιήθηκε αγαθά δια της βίας και του εκφοβισμού όταν διοικούσε τη λιβυκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία", σύμφωνα με την Ιντερπόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου