Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ιντερπόλ ζητεί τη σύλληψη του Σαάντι Καντάφι

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2011
Η διεθνής αστυνομία Ιντερπόλ ανακοίνωσε χθες ότι εξέδωσε "κόκκινη ειδοποίηση" ζητώντας από τις 188 χώρες μέλη της να συλλάβουν τον Σαάντι Καντάφι, έναν από τους γιους του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι, "κατόπιν αιτήματος των λιβυκών αρχών".
"
Καθώς η Ιντερπόλ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Σαάντι Καντάφι, 38 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά στο Νίγηρα, αυτή η κόκκινη ειδοποίηση συνιστά περιφερειακό και διεθνή συναγερμό για τις χώρες που είναι γειτονικές με τη Λιβύη και το Νίγηρα (...) για να βοηθήσουν να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο Σαάντι Καντάφι", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διεθνής αστυνομική οργάνωση που έχει την έδρα της στη Λιόν (ανατολική κεντρική Γαλλία).
Ο Σαάντι Καντάφι καταζητείται από τις νέες λιβυκές αρχές που τον κατηγορούν ότι "οικειοποιήθηκε αγαθά δια της βίας και του εκφοβισμού όταν διοικούσε τη λιβυκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία", σύμφωνα με την Ιντερπόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου