Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ, Αναγνώρηση του κ. Βασίλη Καυκά, ενός εργάτη του Ελληνισμού

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 2011

Από την μεγάλη ημερήσια εφημερίδα Εθνικός Κήρυξ της Νέας Υόρκης η οποία έχει αφιερώσει το “ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ” (ένθετο) στον υπεύθυνο της ιστοσελίδας μας κ. Βασίλειο Καυκά για την πολυετή, ενεργεί και αποτελεσματική συμμετοχή του στα ομογενειακά, σε συλλόγους, ομοσπονδίες, κοινότητα.
Είναι μία συνέντευξη ευ όλης της ύλης αρχίζοντας από τον τόπο καταγωγής και από τα χρόνια στο Σιμόπουλο Ηλείας μέχρι σήμερα. 13 σελίδες με αναφορές για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, με φωτογραφίες αλλά και ολοκάθαρες απαντήσεις για τα τρέχοντα θέματα του Ελληνισμού. Όλη η συνέντευξη εδώ στο www.paneliakos.com την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου