Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Απεργιακές κινητοποιήσεις τη Δευτέρα στα μέσα μεταφοράς

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Προαστιακό και Τραμ. Δεν κυκλοφορούν επίσης τα λεωφορεία απο τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και τα τρόλει απο τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Μία ταλαιπωρία αναμένει τη Δευτέρα το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς σχεδόν ανύπαρκτα θα είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, δηλ. σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ αποφάσισαν για αύριο Δευτέρα 24ωρη απεργία, γεγονός που σημαίνει πως όλα τα μέσα θα ακινητοποιηθούν. Αύριο, οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα μέσα θα αποφασίσουν, κατά πάσα πιθανότητα, για νέα 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.
Εξάλλου, ακινητοποιημένος για 24 ώρες θα παραμείνει αύριο και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμπαραταχθούν με τους συναδέλφους τους στα άλλα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, αντιδρώντας στο θεσμό της εργασιακής εφεδρείας που προωθεί η κυβέρνηση.
Έτσι, τη Δευτέρα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο μεταξύ των σταθμών Πειραιάς - Άνω Λιόσια και Αεροδρόμιο - Κιάτο, καθώς και των λεωφορείων του προαστιακού της διαδρομής Κιάτο - Πάτρα. Επίσης, δεν θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του προαστιακού και του σταθμού Αθηνών.
Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πάντως ανακοινώθηκε ότι τα δρομολόγια του εθνικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιβάτες που δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από το σταθμό Αθηνών, θα έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν με εισιτήριο εντός των αμαξοστοιχιών, αλλά και μέσω Ίντερνετ.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα δεν κυκλοφορούν επίσης τα λεωφορεία απο τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και τα τρόλει απο τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Τρίτη και Τετάρτη έχουν εξαγγείλει επίσης απεργία οι ιδιοκτήτες ταξί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου