Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Απεργιακές κινητοποιήσεις τη Δευτέρα στα μέσα μεταφοράς

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Προαστιακό και Τραμ. Δεν κυκλοφορούν επίσης τα λεωφορεία απο τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και τα τρόλει απο τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Μία ταλαιπωρία αναμένει τη Δευτέρα το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς σχεδόν ανύπαρκτα θα είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, δηλ. σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ αποφάσισαν για αύριο Δευτέρα 24ωρη απεργία, γεγονός που σημαίνει πως όλα τα μέσα θα ακινητοποιηθούν. Αύριο, οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα μέσα θα αποφασίσουν, κατά πάσα πιθανότητα, για νέα 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.
Εξάλλου, ακινητοποιημένος για 24 ώρες θα παραμείνει αύριο και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμπαραταχθούν με τους συναδέλφους τους στα άλλα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, αντιδρώντας στο θεσμό της εργασιακής εφεδρείας που προωθεί η κυβέρνηση.
Έτσι, τη Δευτέρα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο μεταξύ των σταθμών Πειραιάς - Άνω Λιόσια και Αεροδρόμιο - Κιάτο, καθώς και των λεωφορείων του προαστιακού της διαδρομής Κιάτο - Πάτρα. Επίσης, δεν θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του προαστιακού και του σταθμού Αθηνών.
Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πάντως ανακοινώθηκε ότι τα δρομολόγια του εθνικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιβάτες που δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από το σταθμό Αθηνών, θα έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν με εισιτήριο εντός των αμαξοστοιχιών, αλλά και μέσω Ίντερνετ.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα δεν κυκλοφορούν επίσης τα λεωφορεία απο τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και τα τρόλει απο τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Τρίτη και Τετάρτη έχουν εξαγγείλει επίσης απεργία οι ιδιοκτήτες ταξί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου