Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα παραιτηθεί ο Πάπας λέει το Βατικανό

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Διαψεύδοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο μέσα στο 2012, ο Πάπας λόγω της ηλικίας του σκέπτεται να υποβάλλει την παραίτησή του, το Βατικανό, τονίζει ότι η υγεία του Ποντίφικα είναι εξαιρετική.
Δημοσιεύμα της ιταλικής εφημερίδας Libero, ανέφερε ότι: "εντός του 2012, ο Ποντίφικας, λόγω της ηλικίας του, σκέπτεται να υποβάλει παραίτηση", συντάκτης του οποίου είναι ο συγγραφέας της Καθολικής εκκλησίας, Αντόνιο Σότσι.
Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ, συμπληρώνει την άνοιξη τα 85 χρόνια ενώ σύμφωνα με ένα βιβλίο, που κυκλοφόρησε στη Ρώμη πέρυσι, ο ίδιος δήλωνε ότι: "Δεν θα διστάσω να είμαι ο πρώτος Ποντίφικας, που θα παραιτηθεί οικειοθελώς, σε χρονικό διάστημα επτά αιώνων, αν νοίωσω ότι δεν θα μπορώ, πια, να διοικήσω την Καθολική εκκλησία, από την ψυχολογική και την πνευματική άποψη".
"Δεν γνωρίζουμε ότι ο Πάπας σκέπτεται να παραιτηθεί. Ρωτήστε λοιπόν κατ'ευθείαν τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Πάντως, η υγεία του Πάπα είναι εξαιρετική", υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Πάπα, πατέρας Φεντέρικο Λομπάρντι, προσθέτοντας ότι: "Η παρουσία του Πάπα στη Γερμανία, όπου έχει γεννηθεί, έδειξε ότι είναι πολύ καλά. Μπορεί, επίσης, να ανταποκρίνεται και στις απαιτητικές δεσμεύσεις".
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου