Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα παραιτηθεί ο Πάπας λέει το Βατικανό

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Διαψεύδοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο μέσα στο 2012, ο Πάπας λόγω της ηλικίας του σκέπτεται να υποβάλλει την παραίτησή του, το Βατικανό, τονίζει ότι η υγεία του Ποντίφικα είναι εξαιρετική.
Δημοσιεύμα της ιταλικής εφημερίδας Libero, ανέφερε ότι: "εντός του 2012, ο Ποντίφικας, λόγω της ηλικίας του, σκέπτεται να υποβάλει παραίτηση", συντάκτης του οποίου είναι ο συγγραφέας της Καθολικής εκκλησίας, Αντόνιο Σότσι.
Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ, συμπληρώνει την άνοιξη τα 85 χρόνια ενώ σύμφωνα με ένα βιβλίο, που κυκλοφόρησε στη Ρώμη πέρυσι, ο ίδιος δήλωνε ότι: "Δεν θα διστάσω να είμαι ο πρώτος Ποντίφικας, που θα παραιτηθεί οικειοθελώς, σε χρονικό διάστημα επτά αιώνων, αν νοίωσω ότι δεν θα μπορώ, πια, να διοικήσω την Καθολική εκκλησία, από την ψυχολογική και την πνευματική άποψη".
"Δεν γνωρίζουμε ότι ο Πάπας σκέπτεται να παραιτηθεί. Ρωτήστε λοιπόν κατ'ευθείαν τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Πάντως, η υγεία του Πάπα είναι εξαιρετική", υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Πάπα, πατέρας Φεντέρικο Λομπάρντι, προσθέτοντας ότι: "Η παρουσία του Πάπα στη Γερμανία, όπου έχει γεννηθεί, έδειξε ότι είναι πολύ καλά. Μπορεί, επίσης, να ανταποκρίνεται και στις απαιτητικές δεσμεύσεις".
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου