Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Σαχινίδης: «Υπό εξέταση η αναστολή καταβολής των δόσεων των δανείων σε επιχειρήσεις σεισμόπληκτων περιοχών»

"Σαχλαμάρες" ο Σαχινίδης  

Μα καλά τι σόϊ υπουργός είναι αυτός;  Διαβάστε

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2011

Στην αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος στο Υπουργείο Οικονομικών μετά από κοινοποίηση εγγράφου του Επιμελητηρίου Ηλείας, απάντησε

απάντησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης. Στην απάντηση του αναφέρονται τα κάτωθι:
Προς ενίσχυση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στις οριοθετημένες σύμφωνα με την ΚΥΑ 5322/Α32/ 08.07.2008 (ΦΕΚ Β’ 1336) των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, σεισμόπληκτες περιοχές των Νομών Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας εκδόθηκε η αριθ. 31221/Β1513/08.07.2008 (ΦΕΚ Β’ 1351) απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, με την οποία εγκρίθηκε η χορήγηση δανείων για κεφάλαια κίνησης και λοιπές πιστωτικές διευκολύνσεις, με επιδότηση επιτοκίου και με την παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου.
Με την αριθ. 2/52815/0035/4.8.2008 (ΦΕΚ Β’ 1559) απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την αριθ. 2/5626/0025/2.4.2009 (ΦΕΚ Β’ 1559) όμοια, παρασχέθηκε η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου προς τις τράπεζες για τη χορήγηση δανείων για κεφάλαια κίνησης και λοιπές πιστωτικές διευκολύνσεις σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες των Νομών Ηλείας , Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από τα σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008.
Κατόπιν των ανωτέρω, τα αιτήματα του Επιμελητηρίου Ηλείας όπως χορηγηθεί διετής αναστολή καταβολής των δόσεων των ανωτέρω δανείων με επιμήκυνση του συνολικού χρόνου εξυπηρέτησης των δανείων αυτών, εξετάζεται αρμοδίως". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου