Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη Αμερικανός που σχεδίαζε επιθέσεις σε Κογκρέσο, Πεντάγωνο

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές φυλάκισης έως και 65 ετών.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2011
Ο Ρεζβάν Φερντάους, ένας 26χρονος Αμερικανός από το Ashland, Massachusetts (μία μικρή πόλη 30 λεπτά δυτικά της Βοστώνης) ο οποίος σχεδίαζε να επιτεθεί εναντίον του αμερικανικού Πενταγώνου και το Κονγκρέσου με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα φορτωμένα με εκρηκτικά, συνελήφθη χθες το βράδυ κοντά στη Βοστώνη.

    Ο συλληφθείς, πτυχιούχος Φυσικής του Northeastern University, κατηγορείται ότι είχε κάνει μετατροπές σε συσκευές κινητών τηλεφώνων για να τις μετατρέψει σε πυροδοτητές που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν από την Αλ Κάιντα εναντίον αμερικανών στρατιωτών στο εξωτερικό, διευκρίνισε η εισεγγαλές Κάρμεν Ορτίς.

    Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 26χρονος προετοίμαζε τις επιθέσεις από το 2010. Σε τηλεφωνικές του συνομιλίες που είχαν καταγραφεί από το FBI ισχυριζόταν ότι θέλει "να επιτεθεί εναντίον των στρατών των απίστων και να σκοτώσει τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό εχθρών του Αλλάχ".

    Είχε εξηγήσει σε ένα πράκτορα του FBI που υποδυόταν το μέλος της Αλ Κάιντα ότι ήθελε να επιτεθεί εναντίον του Πενταγώνου με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα φορτωμένα με εκρηκτικά και είχε επιλέξει για τον σκοπό αυτόν τo F-4 Phantom και F-86 Sabre , μήκους 1,5 έως 2 μέτρων και πλάτους 1,20 έως 1,60.

    Τον Απρίλιο του 2011 διεύρυνε το σχέδιό του για να περιλάβει το Κονγκρέσο, λέγοντας ότι θέλει να συντρίψει ένα αεροπλάνο στον θόλο του Καπιτωλίου για να "αποκεφαλίσει ολόκληρη την αυτοκρατορία".

    Τους τελευταίους μήνες ήταν σε επαφή με πράκτορες του FBI που υποδύονταν τα μέλη της Αλ Κάιντα. Τους είχε παραδώσει τα σχέδια των επιθέσεων και είχε αρχίσει να προετοιμάζεται προμηθευόμενος από αυτούς τα απαραίτητα υλικά για τις επιθέσεις και έχοντας νοικιάσει έναν χώρο για να τα αποθηκεύσει.

    Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές φυλάκισης έως και 65 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου