Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνδυνος για νέο κυκλοφοριακό μπλακ-άουτ

Απεργούν τα ταξί Τετάρτη και Πέμπτη

Σε 48ωρη απεργία αποφάσισαν να προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο πλήρους «παράλυσης» των αστικών συγκοινωνιών τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα, η γενική συνέλευση των εργαζομένων στα λεωφορεία προειδοποιεί ότι «εάν στη λίστα της εφεδρείας υπάρχει έστω και ένας εργαζόμενος των αστικών συγκοινωνιών, τότε οι κινητοποιήσεις θα μετατραπούν σε 48ωρες απεργίες για την Τρίτη και την Τετάρτη».
«Η αδιαλλαξία και η αδιαφορία ταυτόχρονα του Υπουργού Μεταφορών», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το συνδικάτων των ταξί, «ΣΑΤΑ», «δεν έχουν ούτε όρια, ούτε τελειωμό. Υποτίθεται ότι άνοιξε ο διάλογος και η διαβούλευση. Όλα αυτά στα λόγια. Στόχος είναι να καμφθεί η αγωνιστική διάθεση του κλάδου να υπονομευθεί η ενότητα του κλαδικού μας αγώνα και να υποβαθμιστεί το δίκαιο του κλάδου που είναι η επιβίωση και όχι η διάλυση».
Την Τετάρτη οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών στις 11:00.
«Παρόλο που καταθέσαμε προτάσεις εδώ και τόσες μέρες καμία κίνηση και καμία προσπάθεια διαλόγου δεν υπάρχει από τον Υπουργό. Ούτε καν προσδιορισμού έστω κάποιας συνάντησης με την συμφωνία ότι θα συζητήσουμε πριν την ολοκλήρωση του νόμου. Οι πόρτες του Υπουργείου παραμένουν ερμητικά κλειστές και κανένας αρμόδιος δεν συγκινείται» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου