Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η υφήλιος «τρομάζει από την κρίση χρέους στην Ευρώπη» λέει ο Μπαράκ Ομπάμα

Επικρίσεις για ευρωπαϊκή βραδύτητα


Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2011
Ολόκληρο τον κόσμο «τρομάζει η κρίση χρέους στην Ευρώπη», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επέρριψε επίσης στους Ευρωπαίους ηγέτες βραδύτητα στις κινήσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Οι Ευρωπαίοι «περνούν μία οικονομική κρίση που τρομάζει τον κόσμο» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ομιλία του στο Μάουντεν Βιου της Καλιφόρνιας: «Προσπαθούν να πάρουν υπεύθυνες αποφάσεις, αλλά οι κινήσεις τους δεν είναι τόσο γρήγορες όσο χρειάζεται» τόνισε ο Μπ.Ομπάμα.
Ο Μπαράκ Ομπάμα υπογράμμισε την εκτίμησή του ότι στις δυσκολίες που έχει η Ευρωζώνη από την κρίση του 2008 ήρθε να προστεθεί το ζήτημα της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι η δύναμη της αμερικανικής ανάκαμψης επηρεάζεται άμεσα από τα προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία.
Ο ίδιος προσέθεσε ότι τα οικονομικά και δημοσιονομικά προβλήματα της Ευρώπης έχουν συμβάλει στην επιβράδυνση της οικονομικής ανάκαμψης των ΗΠΑ, όπως και η λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη» που έχει αυξήσει την τιμή του πετρελαίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται σε περιοδεία για να συγκεντρώσει κεφάλαια για την προεκλογική του εκστρατεία εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2012, μεταδίδει το Reuters.

Όπως σημειώνουν σταθερά πολιτικοί αναλυτές στην Ουάσινγκτον, ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται ότι θα βάλει την οικονομική του πολιτική και τα προγράμματα στήριξης που έχει υιοθετήσει στο επίκεντρο της προεκλογικής του εκστρατείας, την στιγμή που η ανεργία στις ΗΠΑ παραμένει στο ασυνήθιστα υψηλό 9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου