Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

'Έξω τα πάμε καλά, μέσα τι θα κάνουμε;" Κινητοποιήσεις στους ΟΤΑ: Τα "καψαν" στην Αμαλιάδα

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2011

.Στον Πύργο, την Αμαλιάδα, τα Λεχαινά και τη Γαστούνη, οι υπάλληλοι στους ΟΤΑ πέρασαν στο δεύτερο στάδιο των κινητοποιήσεών τους.

Πέρα από τις καταλήψεις για το μεγαλύτερο διάστημα του ωραρίου την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα δημαρχεία προχώρησαν και σε άλλες κινήσεις συμβολικού χαρακτήρα, δηλώνοντας έτοιμοι να σκληρύνουν τη στάση τους αν χρειαστεί.
Στη Γαστούνη οι εργαζόμενοι στο δήμο έκλεισαν δρόμο της πόλης για μισή ώρα συμβολικά, πέρα από την κατάληψη του δημαρχείου Πηνειού.
Στην Αμαλιάδα οι εργαζόμενοι στο δήμο Ήλιδας, οι συμβολισμοί ήταν πιο… «καυτοί». Τα ειδοποιητήρια για τον κεφαλικό φόρο που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών, έγιναν στάχτη. Τα έκαψαν οι υπάλληλοι σε άλλη μια ένδειξη διαμαρτυρίας πέρα από την κατάληψη του δημαρχείου.
Κατάληψη έκαναν ακόμα οι εργαζόμενοι στους δήμους Πύργου και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αποκλείοντας την πρόσβαση στα δημαρχεία στις έδρες των δύο δήμων.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου