Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

'Έξω τα πάμε καλά, μέσα τι θα κάνουμε;" Κινητοποιήσεις στους ΟΤΑ: Τα "καψαν" στην Αμαλιάδα

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2011

.Στον Πύργο, την Αμαλιάδα, τα Λεχαινά και τη Γαστούνη, οι υπάλληλοι στους ΟΤΑ πέρασαν στο δεύτερο στάδιο των κινητοποιήσεών τους.

Πέρα από τις καταλήψεις για το μεγαλύτερο διάστημα του ωραρίου την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα δημαρχεία προχώρησαν και σε άλλες κινήσεις συμβολικού χαρακτήρα, δηλώνοντας έτοιμοι να σκληρύνουν τη στάση τους αν χρειαστεί.
Στη Γαστούνη οι εργαζόμενοι στο δήμο έκλεισαν δρόμο της πόλης για μισή ώρα συμβολικά, πέρα από την κατάληψη του δημαρχείου Πηνειού.
Στην Αμαλιάδα οι εργαζόμενοι στο δήμο Ήλιδας, οι συμβολισμοί ήταν πιο… «καυτοί». Τα ειδοποιητήρια για τον κεφαλικό φόρο που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών, έγιναν στάχτη. Τα έκαψαν οι υπάλληλοι σε άλλη μια ένδειξη διαμαρτυρίας πέρα από την κατάληψη του δημαρχείου.
Κατάληψη έκαναν ακόμα οι εργαζόμενοι στους δήμους Πύργου και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αποκλείοντας την πρόσβαση στα δημαρχεία στις έδρες των δύο δήμων.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου