Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Από τον τουρισμό περνάει το τρενο της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2011
Το τρενο της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας περνάει κυρίως από τον τουρισμό τόνισαν οι ομιλητές της ενότητας "τουρισμός" στο πλαίσιο του συνεδρίου "Capital Vision για ελληνική Οικονομία", που πραγματοποιείται στην Αθηνα.
Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργο Τσακίρη να τονισε ότι τα χρόνια που έρχονται μπορούν να είναι συναρπαστικά για τον ελληνικό τουριστικό προϊόν. Αρκεί, όπως είπε, οι υποσχέσεις για καθιέρωση του στην κεντρική αναπτυξιακή πολιτική να γίνουν πράξεις και να μη μείνουν στα λόγια.
Στην ομιλία του ο κ. Τσακίρης τόνισε ότι με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να μειωθεί ο ΦΠΑ στις τιμές διαμονής στο 6,5% από το 11%, ήταν μεταξύ άλλων από τις αιτίες της μεγέθυνσης του τουριστικού συναλλάγματος εφέτος σε επίπεδα ρεκόρ. Παράλληλα βέβαια καυτηρίασε την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση, αφού όπως ανέφερε, δίνουμε αρνητικό μήνυμα στις διεθνείς αγορές ότι η Ελλάδα είναι ακριβός προορισμός και λιγότερο ανταγωνιστικός σε σχέση με άλλες ανταγωνίστριες χώρες.
Στο ιδιαίτερα αισιόδοξο τοπίο που διαμορφώνεται για τον ελληνικό τουρισμό, απόρροια των εφετινών πεπραγμένων σε επίπεδο αφίξεων και εσόδων, παραφωνία αποτελεί η μεγάλη πτώση του εγχώριου τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου