Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΥΚΑΣ: ΕΧΘΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (Ολόκληρη η συνέντευξη που έδωσε στο ΙΟΝΙΟΝ FM


Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου, 2010
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Καυκά που έδωσε χθες Τετάρτη στο ΙΟΝΙΟΝ FM.  Μία συνέντευξη που λέει τα πράγματα με τ ο ονομά τους. 
«Θαυμάζουμε το κουράγιο των Ελλήνων», δήλωσε στο IONION FM από την χιονισμένη Βοστώνη, ο Βασίλης Καυκάς, στέλεχος της Ελληνικής κοινότητας. Χαρακτήρισε δύσκολη την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και επεσήμανε ότι οι κίνδυνοι «εξ ανατολών» παραμονεύουν την χρεοκοπία. Ο κ. Καυκάς αναφέρθηκε στο λόμπυ των ελληνοαμερικανών, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομογενείς στην εκπαίδευση των ελληνόπουλων, αλλά και στο γεγονός της στέρησης του δικαιώματος ψήφου σε 3 εκατ. περίπου Έλληνες της Αμερικής. Ο κ. Καυκάς έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης, Πρόεδρος στην Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής & Καναδά, Πρόεδρος στην Ελληνική Κοινότητα του Lowell και Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).
Μπορείς να ακούσεις όλη τη συνέντευξη που δόθηκε στο σταθμό που ακούει η Ελλάδα και όλος ο κόσμος δια μέσου του διαδυκτίου.   Πήγεναι πιό κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα που λέει ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ - LINKS πάτησε στο ΙΟΝΙΟΝ FM και άκουσε ακριβώς τι είπε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου