Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΥΚΑΣ: ΕΧΘΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (Ολόκληρη η συνέντευξη που έδωσε στο ΙΟΝΙΟΝ FM


Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου, 2010
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Καυκά που έδωσε χθες Τετάρτη στο ΙΟΝΙΟΝ FM.  Μία συνέντευξη που λέει τα πράγματα με τ ο ονομά τους. 
«Θαυμάζουμε το κουράγιο των Ελλήνων», δήλωσε στο IONION FM από την χιονισμένη Βοστώνη, ο Βασίλης Καυκάς, στέλεχος της Ελληνικής κοινότητας. Χαρακτήρισε δύσκολη την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και επεσήμανε ότι οι κίνδυνοι «εξ ανατολών» παραμονεύουν την χρεοκοπία. Ο κ. Καυκάς αναφέρθηκε στο λόμπυ των ελληνοαμερικανών, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομογενείς στην εκπαίδευση των ελληνόπουλων, αλλά και στο γεγονός της στέρησης του δικαιώματος ψήφου σε 3 εκατ. περίπου Έλληνες της Αμερικής. Ο κ. Καυκάς έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης, Πρόεδρος στην Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής & Καναδά, Πρόεδρος στην Ελληνική Κοινότητα του Lowell και Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).
Μπορείς να ακούσεις όλη τη συνέντευξη που δόθηκε στο σταθμό που ακούει η Ελλάδα και όλος ο κόσμος δια μέσου του διαδυκτίου.   Πήγεναι πιό κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα που λέει ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ - LINKS πάτησε στο ΙΟΝΙΟΝ FM και άκουσε ακριβώς τι είπε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου