Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΥΚΑΣ: ΕΧΘΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (Ολόκληρη η συνέντευξη που έδωσε στο ΙΟΝΙΟΝ FM


Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου, 2010
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Καυκά που έδωσε χθες Τετάρτη στο ΙΟΝΙΟΝ FM.  Μία συνέντευξη που λέει τα πράγματα με τ ο ονομά τους. 
«Θαυμάζουμε το κουράγιο των Ελλήνων», δήλωσε στο IONION FM από την χιονισμένη Βοστώνη, ο Βασίλης Καυκάς, στέλεχος της Ελληνικής κοινότητας. Χαρακτήρισε δύσκολη την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και επεσήμανε ότι οι κίνδυνοι «εξ ανατολών» παραμονεύουν την χρεοκοπία. Ο κ. Καυκάς αναφέρθηκε στο λόμπυ των ελληνοαμερικανών, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομογενείς στην εκπαίδευση των ελληνόπουλων, αλλά και στο γεγονός της στέρησης του δικαιώματος ψήφου σε 3 εκατ. περίπου Έλληνες της Αμερικής. Ο κ. Καυκάς έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης, Πρόεδρος στην Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής & Καναδά, Πρόεδρος στην Ελληνική Κοινότητα του Lowell και Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).
Μπορείς να ακούσεις όλη τη συνέντευξη που δόθηκε στο σταθμό που ακούει η Ελλάδα και όλος ο κόσμος δια μέσου του διαδυκτίου.   Πήγεναι πιό κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα που λέει ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ - LINKS πάτησε στο ΙΟΝΙΟΝ FM και άκουσε ακριβώς τι είπε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου