Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πως μπορείτε να διαβάσετε παλαιοτέρα άρθρα και καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2010
Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα άρθρα από την ώρα που έγινε η ιστοσελίδα μας. Μιλάμε για πάνω από 4,000 άρθρα που είναι εδώ στην ιστοσελίδα μας. Πως: Υπάρχουν 2 τρόποι.


1) Χρησιμοποιώντας το «ποντίκι» και πηγαίνοντας στο δεξιό άκρο της σελίδας κτυπάτε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω ή χρησιμοποιώντας το βέλος που δείχνει προς τα κάτω δεξιά στο πληκτρολόγιο. Έτσι θα δείτε τα τελευταία 20-25 ‘άρθρα. Για ποιο παλιά άρθρα πηγαίνετε με το «ποντίκι» κάτω δεξιά και κτυπήστε «παλαιότερες αναρτήσεις» έτσι θα δείτε άλλα 20-25 άρθρα συνεχίστε με την ίδια μέθοδο και θα τα βρείτε όλα τα άρθρα.
2) Χρησιμοποιώντας το «ποντίκι» κτυπάτε το βέλος δεξιά μέχρι να δείτε στο αριστερό μέρος της σελίδας αριστερά της σελίδας «Αρχειοθήκη ιστολόγου» Θα δείτε ένα τα άρθρα του μήνα που είμαστε. Όταν κτυπήστε ένα από αυτά τα άρθρα θα δείτε μπροστά σας το «Πρώτο Μας Θέμα» και αμέσως ποιο κάτω το άρθρο το οποίο κτυπήσατε. Εάν θέλετε να βρείτε κάποιο άλλο άρθρο πηγαίνετε κάτω αριστερά στο μήνα και κτυπάτε αυτό θα βγουν όλα τα άρθρα για αυτό το μήνα.

Χρησιμοποιώντας την πρώτη μέθοδο που σος είπαμε πιο πάνω θα βρείτε το άρθρο που σος ενδιαφέρει. Εάν έχετε κάποια ερώτηση η πρόβλημα να βρείτε το άρθρο που θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου