Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Πως μπορείτε να διαβάσετε παλαιοτέρα άρθρα και καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2010
Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα άρθρα από την ώρα που έγινε η ιστοσελίδα μας. Μιλάμε για πάνω από 4,000 άρθρα που είναι εδώ στην ιστοσελίδα μας. Πως: Υπάρχουν 2 τρόποι.


1) Χρησιμοποιώντας το «ποντίκι» και πηγαίνοντας στο δεξιό άκρο της σελίδας κτυπάτε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω ή χρησιμοποιώντας το βέλος που δείχνει προς τα κάτω δεξιά στο πληκτρολόγιο. Έτσι θα δείτε τα τελευταία 20-25 ‘άρθρα. Για ποιο παλιά άρθρα πηγαίνετε με το «ποντίκι» κάτω δεξιά και κτυπήστε «παλαιότερες αναρτήσεις» έτσι θα δείτε άλλα 20-25 άρθρα συνεχίστε με την ίδια μέθοδο και θα τα βρείτε όλα τα άρθρα.
2) Χρησιμοποιώντας το «ποντίκι» κτυπάτε το βέλος δεξιά μέχρι να δείτε στο αριστερό μέρος της σελίδας αριστερά της σελίδας «Αρχειοθήκη ιστολόγου» Θα δείτε ένα τα άρθρα του μήνα που είμαστε. Όταν κτυπήστε ένα από αυτά τα άρθρα θα δείτε μπροστά σας το «Πρώτο Μας Θέμα» και αμέσως ποιο κάτω το άρθρο το οποίο κτυπήσατε. Εάν θέλετε να βρείτε κάποιο άλλο άρθρο πηγαίνετε κάτω αριστερά στο μήνα και κτυπάτε αυτό θα βγουν όλα τα άρθρα για αυτό το μήνα.

Χρησιμοποιώντας την πρώτη μέθοδο που σος είπαμε πιο πάνω θα βρείτε το άρθρο που σος ενδιαφέρει. Εάν έχετε κάποια ερώτηση η πρόβλημα να βρείτε το άρθρο που θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου