Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Πως μπορείτε να διαβάσετε παλαιοτέρα άρθρα και καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2010
Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα άρθρα από την ώρα που έγινε η ιστοσελίδα μας. Μιλάμε για πάνω από 4,000 άρθρα που είναι εδώ στην ιστοσελίδα μας. Πως: Υπάρχουν 2 τρόποι.


1) Χρησιμοποιώντας το «ποντίκι» και πηγαίνοντας στο δεξιό άκρο της σελίδας κτυπάτε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω ή χρησιμοποιώντας το βέλος που δείχνει προς τα κάτω δεξιά στο πληκτρολόγιο. Έτσι θα δείτε τα τελευταία 20-25 ‘άρθρα. Για ποιο παλιά άρθρα πηγαίνετε με το «ποντίκι» κάτω δεξιά και κτυπήστε «παλαιότερες αναρτήσεις» έτσι θα δείτε άλλα 20-25 άρθρα συνεχίστε με την ίδια μέθοδο και θα τα βρείτε όλα τα άρθρα.
2) Χρησιμοποιώντας το «ποντίκι» κτυπάτε το βέλος δεξιά μέχρι να δείτε στο αριστερό μέρος της σελίδας αριστερά της σελίδας «Αρχειοθήκη ιστολόγου» Θα δείτε ένα τα άρθρα του μήνα που είμαστε. Όταν κτυπήστε ένα από αυτά τα άρθρα θα δείτε μπροστά σας το «Πρώτο Μας Θέμα» και αμέσως ποιο κάτω το άρθρο το οποίο κτυπήσατε. Εάν θέλετε να βρείτε κάποιο άλλο άρθρο πηγαίνετε κάτω αριστερά στο μήνα και κτυπάτε αυτό θα βγουν όλα τα άρθρα για αυτό το μήνα.

Χρησιμοποιώντας την πρώτη μέθοδο που σος είπαμε πιο πάνω θα βρείτε το άρθρο που σος ενδιαφέρει. Εάν έχετε κάποια ερώτηση η πρόβλημα να βρείτε το άρθρο που θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου