Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, 2010
Ηγεσία και λαός να αντισταθούν στις πιέσεις για άδικη λύση Κυπριακού.
Έκκληση στην πολιτική ηγεσία και στο λαό να μην χάνουν το θάρρος τους, να στραφούν στο Θεό και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μπορέσει η Κύπρος να απαλλαγεί από την κατοχή, απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ στο μήνυμα του για την εορτή των Χριστουγέννων, το οποίο αναγνώστηκε σήμερα στη Θεία Λειτουργία σε όλους τους ναούς των ελευθέρων περιοχών της νήσου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αναφέρει ότι όλες οι πληροφορίες μιλούν για «αφόρητες πιέσεις που θα ασκηθούν με εκβιαστικά διλλήματα και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα για αποδοχή λύσης που αντιστρατεύεται κάθε έννοια δικαίου και που εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της πατρίδας μας και στον εκπατρισμό του λαού μας» .
«Καλούμε πατρικά όλους», συνεχίζει, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, «από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, εν ονόματι της τρισχιλιετούς Ιστορίας μας και των ένδοξων προγόνων μας, αλλά και με πυξίδα το μέλλον των παιδιών μας, να αντισταθούν στις πιέσεις» .
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος υποστηρίζει ότι «οι συνεχείς υποχωρήσεις δεν οδήγησαν ούτε στο ελάχιστο στη κάμψη της τουρκικής αδιαλλαξίας» . Σύμφωνα με τον κ. Χρυσόστομο η ελληνοκυπριακή πλευρά «μπήκε στη διεθνή απομόνωση και έμεινε η κατοχική δύναμη ανενόχλητη να παρουσιάζεται ότι επιζητεί διακαώς τη λύση, ενώ εμείς είμαστε αδιάλλακτοι» .
Επίσης, τονίζει ότι μόνο επανατοποθέτηση του Κυπριακού ως προβλήματος εισβολής και κατοχής θα δώσει ελπίδα σωτηρίας.
«Με την αγωνία για την πορεία του εθνικού μας προβλήματος λοιπόν να συνέχει την καρδιά μας, αλλά και με μεγάλη θλίψη για την οικονομική δυσπραγία που έπληξε το λαό μας, καλούμαστε να εορτάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα. Ας μην χάνουμε το θάρρος μας όμως. Πέρα από τα ανθρώπινα υπάρχει και ο Θεός. Ας στραφούμε με εμπιστοσύνη σε Αυτόν», υποδεικνύει ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος εκφράζει την ευχή το ανατέλλον νέο έτος να είναι το έτος απελευθέρωσης της Κύπρου.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου