Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Βάσω Παπανδρέου εναντίον Προϋπολογισμού στη Βουλή

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010
Αίσθηση προκάλεσε η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή, καθώς όλοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους στο πρόγραμμα της κυβέρνησης.
«Στήριξη δεν σημαίνει σιωπή… Αυτός ο προϋπολογισμός δεν θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα», είπε η Βάσω Παπαναδρέου, η οποία τόνισε ότι είναι πιο σημαντικά μερικά «όχι» από τα «στρατευμένα ναι», ενώ χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό αναξιόπιστο
Έντονη ήταν και η δυσαρέσκεια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θ. Ρομπόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει ραντεβού με τον πρόεδρο του κόμματος από την προηγούμενη εβδομάδα. «Δεν επικοινώνησε μαζί μου… Συνειδησιακά, αλλά και τεχνοκρατικά δεν μπορώ να δεχθώ την μείωση των μισθών χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων. Μπορούμε να τα παγώσουμε για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ την αναίτια ασφυξία στην αγορά».
Να μην πληρώνονται οι βουλευτές για την συμμετοχή τους σε επιτροπές, πρότεινε ο Έκτορας Νασιώκας, ενώ ένταση επικράτησε και ανάμεσα στον υφ. Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δ. Αβραμόπουλο.
Ο κ. Σαχινίδης κατηγόρησε την ΝΔ ότι οδήγησε την χώρα στην κρίση, για αυτό, όπως είπε, δεν δικαιούται να μιλάει.
«Η ύφεση αποτελεί πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. Με αυτόν τον προϋπολογισμό κόπηκε κάθε ελπίδα συναίνεσης», απάντησε ο κ. Αβραμόπουλος.

Πξγή: madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου