Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Βάσω Παπανδρέου εναντίον Προϋπολογισμού στη Βουλή

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010
Αίσθηση προκάλεσε η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή, καθώς όλοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους στο πρόγραμμα της κυβέρνησης.
«Στήριξη δεν σημαίνει σιωπή… Αυτός ο προϋπολογισμός δεν θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα», είπε η Βάσω Παπαναδρέου, η οποία τόνισε ότι είναι πιο σημαντικά μερικά «όχι» από τα «στρατευμένα ναι», ενώ χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό αναξιόπιστο
Έντονη ήταν και η δυσαρέσκεια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θ. Ρομπόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει ραντεβού με τον πρόεδρο του κόμματος από την προηγούμενη εβδομάδα. «Δεν επικοινώνησε μαζί μου… Συνειδησιακά, αλλά και τεχνοκρατικά δεν μπορώ να δεχθώ την μείωση των μισθών χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων. Μπορούμε να τα παγώσουμε για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ την αναίτια ασφυξία στην αγορά».
Να μην πληρώνονται οι βουλευτές για την συμμετοχή τους σε επιτροπές, πρότεινε ο Έκτορας Νασιώκας, ενώ ένταση επικράτησε και ανάμεσα στον υφ. Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δ. Αβραμόπουλο.
Ο κ. Σαχινίδης κατηγόρησε την ΝΔ ότι οδήγησε την χώρα στην κρίση, για αυτό, όπως είπε, δεν δικαιούται να μιλάει.
«Η ύφεση αποτελεί πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. Με αυτόν τον προϋπολογισμό κόπηκε κάθε ελπίδα συναίνεσης», απάντησε ο κ. Αβραμόπουλος.

Πξγή: madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου