Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΗΠΑ: Προσωπικότητες της χρονιάς ο Ομπάμα και η Χ. Κλίντον

Τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον «θαυμάζουν» οι Αμερικανοί σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Οι δύο προσωπικότητες που προκάλεσαν το θαυμασμό των Αμερικανών το 2010 ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και η υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησής του, Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την ετήσια δημοσκόπηση που διενεργεί το ινστιτούτο Gallup και η οποία δόθηκε την Δευτέρα στη δημοσιότητα.
Ο Ομπάμα είναι επικεφαλής στην κατηγορία «άνδρες», με ποσοστό 22%. Ακολουθούν, με μεγάλη διαφορά, οι προκάτοχοί του, Τζορτζ Μπους (5%) και Μπιλ Κλίντον (4%). Μικρότερα ποσοστά έλαβαν ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα και ο ιδρυτής της εταιρείας Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. Ο Ομπάμα αναδεικνύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο πιο «αξιοθαύμαστος» άνθρωπος. Το 2008 όμως το ποσοστό του ήταν κατά δέκα μονάδες υψηλότερο, στο 32%.
Για ένατη χρονιά εξάλλου στην κατηγορία «γυναίκες» αναδεικνύεται νικήτρια η Χίλαρι Κλίντον που φέτος κέρδισε το θαυμασμό του 17% των Αμερικανών, ξεπερνώντας την Ρεπουμπλικανή πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, Σάρα Πέιλιν (12%), την παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι (11%) και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα (5%).

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου