Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ Για την Ανατολική Ακτή


ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΗΜΕΡΑ Μεγάλη Χιονοθύελλα θα χτυπήσει τη περιοχή Βοστώνης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τίθεται σήμερα η μητροπολιτική περιοχή Βοστώνης και γενικά η ανατολική ακτή αφού οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι από το μεσημέρι και μετά θα πέφτει πολύ χιόνι (μέχρι και 8-10 πόντους την ώρα) όπου σε πολλές περιοχές θα φτάσει στο μισό μέτρο ενώ θα επικρατούν άνεμοι.  Το αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης και τα περιφερειακά αεροδρόμια θα ακυρώσουν πολλές αεροπορικές πτήσεις ενώ πρόβλημα θα υπάρξει με όλα τα μεταφορικά μέσα.  Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία πριν πάτε στο αεροδρόμιο.


Συνιστούμε σε όλους να μην οδηγούν από τις 2:00 μετά το μεσημέρι και μέχρι έως ότου καθαρίσουν τους δρόμους τα εκχιονιστικά μηχανήματα.
Υπολογίζουν ότι το χιόνι θα σταματήσει το πρωί της Δευτέρας.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου