Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ Για την Ανατολική Ακτή


ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΗΜΕΡΑ Μεγάλη Χιονοθύελλα θα χτυπήσει τη περιοχή Βοστώνης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τίθεται σήμερα η μητροπολιτική περιοχή Βοστώνης και γενικά η ανατολική ακτή αφού οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι από το μεσημέρι και μετά θα πέφτει πολύ χιόνι (μέχρι και 8-10 πόντους την ώρα) όπου σε πολλές περιοχές θα φτάσει στο μισό μέτρο ενώ θα επικρατούν άνεμοι.  Το αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης και τα περιφερειακά αεροδρόμια θα ακυρώσουν πολλές αεροπορικές πτήσεις ενώ πρόβλημα θα υπάρξει με όλα τα μεταφορικά μέσα.  Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία πριν πάτε στο αεροδρόμιο.


Συνιστούμε σε όλους να μην οδηγούν από τις 2:00 μετά το μεσημέρι και μέχρι έως ότου καθαρίσουν τους δρόμους τα εκχιονιστικά μηχανήματα.
Υπολογίζουν ότι το χιόνι θα σταματήσει το πρωί της Δευτέρας.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου