Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς ψευδαισθήσεις. Η Ελλάδα βαδίζει στον δρόμο του μαρτυρίου.

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου, 2010
Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πάρα πολύ κρίσιμη καμπή. Η ύφεση αγγίζει πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με το ΠΑΣΟΚ και τις συντεχνίες του και οι τράπεζες και μαζί οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε δεινή θέση. Ολα αυτά έχουν διαμορφώσει μιαν άρρωστη, βαριά ατμόσφαιρα, ενώ πληθαίνουν τα κρούσματα βίας διαφόρων μορφών.
Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή παρά να βαδίσει στον δρόμο του «μαρτυρίου» και των αναγκαίων αλλαγών πριν δει το φως της ανάκαμψης.
Οι επόμενες εβδομάδες δεν θα είναι εύκολες και η κυβέρνηση κινδυνεύει να βρεθεί σε αδιέξοδο αν δείξει ότι δειλιάζει ή ότι υποχωρεί μπροστά στις αντιδράσεις. Δεν πρέπει όμως να γελιόμαστε. Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να πέσει και να την διαδεχθεί μια άλλη, αλλά στο τέλος της ημέρας ο δρόμος που θα πρέπει να ακολουθηθεί θα είναι ο ίδιος, με ελάχιστες παραλλαγές. Κανείς δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις περί αυτού όσο και αν όλοι μας θα θέλαμε, μέσα στο κλίμα των εορτών, να πιστέψουμε κάποιο άλλο... παραμύθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου