Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Υποχωρησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Βόρειο Αμερική

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, 2010
Με αργούς ρυθμούς ξεκινά η αποκατάσταση των συγκοινωνιών μετά την χιονοθύελλα.
Σε υποχώρηση βρίσκονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, ενώ εξασθένηση παρουσιάζουν και στον Καναδά. Ωστόσο, οι συγκοινωνίες επανέρχονται στο κανονικό με αργούς ρυθμούς μετά από τις έντονες χιονοπτώσεις.
Περισσότερες από 5.000 πτήσεις έχουν ακυρωθεί από την Κυριακή, καθώς οι άνεμοι έφτασαν μέχρι και τα 150 χιλιόμετρα την ώρα σε πολλές περιοχές στις ανατολικές ΗΠΑ.
Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι δε θα μπορέσουν να επιλύσουν τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί από την χιονοθύελλα πριν από την Παρασκευή, ενόψει του πρώτου σαββατοκύριακου του νέου έτους.
Χθες, τα μεγάλα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης καθώς και αυτά της Φιλαδέλφειας και της Βοστώνης άνοιξαν ξανά αλλά με σημαντικές καθυστερήσεις.
Εκατό σκιέρ αποκλεισμένοι σε ανελκυστήρα χιονοδρομικού κέντρου
Περίπου 100 σκιέρ έμειναν αποκλεισμένοι σήμερα και πολλοί εξ αυτών τραυματίσθηκαν όταν λόγω των ανέμων παρασύρθηκε και εκτροχιάσθηκε ένας ανελκυστήρας στο χειμερινό θέρετρο του Σούγκαρλοουφ Μάουντεν στο Μέιν, μεταδίδει το δίκτυο CNN.
Πολλά άτομα τραυματίσθηκαν όταν οι ριπές ανέμου προκάλεσαν τον εκτροχιασμό ενός από τους ανελκυστήρες σκι και ανάγκασε τους σκιέρ να ταλαντεύονται πάνω στις καρέκλες τους σε ύψος 9-12 μ από το έδαφος.  8 από αυτούς έσεσαν από ύψος 30 ποδών (δέκα μέτρων) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 παιδιά και τρεις ενήλικες.
Εκπρόσωπος του θέρετρου τόνισε πως ένα καλώδιο του ανελκυστήρα κόπηκε σήμερα, αλλά έγινε κατορθωτό να διασωθούν πέντε εγκλωβισμένοι σκιέρ, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν μέσα στο επόμενο δίωρο, σύμφωνα με το ανακοινωθέν.
Το θέρετρο είχε δεχθεί πάνω από ένα μέτρο φρέσκου χιονιού λόγω μίας χιονοθύελλας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η θερμοκρασία σήμερα έφθανε τους -13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα 50 χλμ/ ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου