Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Υποχωρησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Βόρειο Αμερική

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, 2010
Με αργούς ρυθμούς ξεκινά η αποκατάσταση των συγκοινωνιών μετά την χιονοθύελλα.
Σε υποχώρηση βρίσκονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, ενώ εξασθένηση παρουσιάζουν και στον Καναδά. Ωστόσο, οι συγκοινωνίες επανέρχονται στο κανονικό με αργούς ρυθμούς μετά από τις έντονες χιονοπτώσεις.
Περισσότερες από 5.000 πτήσεις έχουν ακυρωθεί από την Κυριακή, καθώς οι άνεμοι έφτασαν μέχρι και τα 150 χιλιόμετρα την ώρα σε πολλές περιοχές στις ανατολικές ΗΠΑ.
Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι δε θα μπορέσουν να επιλύσουν τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί από την χιονοθύελλα πριν από την Παρασκευή, ενόψει του πρώτου σαββατοκύριακου του νέου έτους.
Χθες, τα μεγάλα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης καθώς και αυτά της Φιλαδέλφειας και της Βοστώνης άνοιξαν ξανά αλλά με σημαντικές καθυστερήσεις.
Εκατό σκιέρ αποκλεισμένοι σε ανελκυστήρα χιονοδρομικού κέντρου
Περίπου 100 σκιέρ έμειναν αποκλεισμένοι σήμερα και πολλοί εξ αυτών τραυματίσθηκαν όταν λόγω των ανέμων παρασύρθηκε και εκτροχιάσθηκε ένας ανελκυστήρας στο χειμερινό θέρετρο του Σούγκαρλοουφ Μάουντεν στο Μέιν, μεταδίδει το δίκτυο CNN.
Πολλά άτομα τραυματίσθηκαν όταν οι ριπές ανέμου προκάλεσαν τον εκτροχιασμό ενός από τους ανελκυστήρες σκι και ανάγκασε τους σκιέρ να ταλαντεύονται πάνω στις καρέκλες τους σε ύψος 9-12 μ από το έδαφος.  8 από αυτούς έσεσαν από ύψος 30 ποδών (δέκα μέτρων) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 παιδιά και τρεις ενήλικες.
Εκπρόσωπος του θέρετρου τόνισε πως ένα καλώδιο του ανελκυστήρα κόπηκε σήμερα, αλλά έγινε κατορθωτό να διασωθούν πέντε εγκλωβισμένοι σκιέρ, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν μέσα στο επόμενο δίωρο, σύμφωνα με το ανακοινωθέν.
Το θέρετρο είχε δεχθεί πάνω από ένα μέτρο φρέσκου χιονιού λόγω μίας χιονοθύελλας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η θερμοκρασία σήμερα έφθανε τους -13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα 50 χλμ/ ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου