Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Πολύνεκρο τροχαίο στην Εθνική Οδό

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου. 2010
Σφοδρότατη σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ατόμων, τα οποία απανθρακώθηκαν στα αυτοκίνητά τους.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες βράδυ στο 159ο χιλιόμετρο, όπου κινούνταν τα δύο ΙΧΕ, στα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα (τρια στο ένα όχημα και ένα στο άλλο όχημα).
Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και με μεγάλη δύναμη προσέκρουσε στο δεύτερο όχημα.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στα δύο ΙΧΕ εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε στον τόπο του δυστυχήματος το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν ν’ ανασύρει απανθρακωμένα τα σώματα των επιβαινόντων στα δύο αυτοκίνητα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου