Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Πολύνεκρο τροχαίο στην Εθνική Οδό

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου. 2010
Σφοδρότατη σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ατόμων, τα οποία απανθρακώθηκαν στα αυτοκίνητά τους.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες βράδυ στο 159ο χιλιόμετρο, όπου κινούνταν τα δύο ΙΧΕ, στα οποία επέβαιναν τέσσερα άτομα (τρια στο ένα όχημα και ένα στο άλλο όχημα).
Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και με μεγάλη δύναμη προσέκρουσε στο δεύτερο όχημα.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στα δύο ΙΧΕ εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε στον τόπο του δυστυχήματος το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν ν’ ανασύρει απανθρακωμένα τα σώματα των επιβαινόντων στα δύο αυτοκίνητα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου