Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη-Θέμου Αναστασιάδη

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου, 2010
Η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» επιτίθεται σφοδρά στην πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», η οποία λίγες μέρες νωρίτερα κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για την υπόθεση των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του εκδότη πριν από δυο χρόνια.
Ειδικότερα, η εφημερίδα ασκεί κριτική στην πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», με εμπαθείς αναφορές ως προς το πρόσωπο της για υποθέσεις της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1990.
«Ανάξια σχολιασμού τα όσα γράφει η εφημερίδα», τονίζουν συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου