Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη-Θέμου Αναστασιάδη

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου, 2010
Η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» επιτίθεται σφοδρά στην πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», η οποία λίγες μέρες νωρίτερα κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για την υπόθεση των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του εκδότη πριν από δυο χρόνια.
Ειδικότερα, η εφημερίδα ασκεί κριτική στην πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», με εμπαθείς αναφορές ως προς το πρόσωπο της για υποθέσεις της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1990.
«Ανάξια σχολιασμού τα όσα γράφει η εφημερίδα», τονίζουν συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου