Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο δήμος Γαστούνης βοηθά δημότες με οικονομικά προβλήματα


Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2010
Η αντιδήμαρχος κ. Καπλάνη - Κυπριώτη με το προσωπικό του "Βοήθεια στο σπίτι".
Οι μέρες το απαιτούν, η δημοτική αρχή Γαστούνης το εφαρμόζει. Σε συνεργασία με το προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι» και τη στήριξη επιχειρηματιών της περιοχής ο δήμος Γαστούνης συγκέντρωσε.. ...τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αναξιοπαθούντα άτομα.
Η πρωτοβουλία αναλαμβάνεται κάθε περίοδο Χριστουγέννων από τη δημοτική αρχή Γαστούνης, με την αρμόδια αντιδήμαρχο Κυριακούλα Καπλάνη -Κυπριώτη να ευχαριστεί με σημερινές της δηλώσεις το εργοστάσιο ΕΛΑΪΣ, τα σούπερ μάρκετ Carrefur-Μαρινόπουλος, Γεωργακόπουλου, Πουλή, Market In, τον ρυζόμυλο Νερατζάκη, τα ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία Νίκα, Μπίρμπα, Περιβολάρη και "Στάχυ".
Δεν παρέλειψε ακόμη να εξάρει τη συμβολή του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του δήμου Γαστούνης στην υλοποίηση όλου αυτού του εγχειρήματος.

Πηγή: H.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου