Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο δήμος Γαστούνης βοηθά δημότες με οικονομικά προβλήματα


Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2010
Η αντιδήμαρχος κ. Καπλάνη - Κυπριώτη με το προσωπικό του "Βοήθεια στο σπίτι".
Οι μέρες το απαιτούν, η δημοτική αρχή Γαστούνης το εφαρμόζει. Σε συνεργασία με το προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι» και τη στήριξη επιχειρηματιών της περιοχής ο δήμος Γαστούνης συγκέντρωσε.. ...τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αναξιοπαθούντα άτομα.
Η πρωτοβουλία αναλαμβάνεται κάθε περίοδο Χριστουγέννων από τη δημοτική αρχή Γαστούνης, με την αρμόδια αντιδήμαρχο Κυριακούλα Καπλάνη -Κυπριώτη να ευχαριστεί με σημερινές της δηλώσεις το εργοστάσιο ΕΛΑΪΣ, τα σούπερ μάρκετ Carrefur-Μαρινόπουλος, Γεωργακόπουλου, Πουλή, Market In, τον ρυζόμυλο Νερατζάκη, τα ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία Νίκα, Μπίρμπα, Περιβολάρη και "Στάχυ".
Δεν παρέλειψε ακόμη να εξάρει τη συμβολή του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του δήμου Γαστούνης στην υλοποίηση όλου αυτού του εγχειρήματος.

Πηγή: H.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου