Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητοί μας Φίλοι & Φίλες γειά σας & Χρόνια Πολλά

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τις Ευχές σας και για τα καλά σας λόγια, αλλά και για τη συμπαράσταση. Σκοπός μας δεν είναι να αντικαταστήσουμε τα μέσα ενημέρωσης αλλά να δώσουμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε καλύτερα γιατί ο Ελληνισμός καθημερινά αλλοιώνετε/αφομοιώνετε και σε αυτό συντελούμε όλοι. Βαριά ευθύνη έχουν οι επώνυμοι, και πάνω από όλα αυτοί και αυτές που πληρώνονται πλουσιοπάροχα για να παράγουν έργο για τον Ελληνισμό. Αλλά και όλοι μας γιατί αδιαφορούμε, κλείνουμε τα μάτια, απλά κάνουμε το κορόϊδο. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό γιατί τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα κόβουν τις ρίζες του Ελληνισμού.
Η ιστοσελίδα μας που άρχισε εδώ και ένα χρόνο με φιλότιμες προσπάθειες καλεί όλους και όλες να ενδιαφερθούν περισσότερο για τον Ελληνισμό όπως μπορούμε και με κάθε τρόπο.
Οι αρχηγοί και αρχηγίσκοι έρχονται και παρέρχονται ο Ελληνισμό όμως πρέπει να είναι δυναμικός και να προοδεύει.
Η ιστοσελίδα μας που αποτελείται από εθελοντές και είναι μία ανεξάρτητη φωνή θα συνεχίσει με τη βοήθεια των εθελοντών και με τη δική σας συμπαράσταση. Δεν λιβανίζουμε ούτε ευλογούμε. Απλά μας ενδιαφέρει ο Ελληνισμός.
Χρειαζόμαστε πληροφορίες και νέα από τον Ελληνισμό απανταχού της Γης για τις εκδηλώσεις των οργανισμών σας, την πρόοδο και γενικά κάθε νέο που θα ενδιέφερε κι άλλους Έλληνες ανά τον κόσμο. Μπορείτε να στέλνετε τις πληροφορίες σας στο paneliakos@gmail.com

Καλή Χρονιά και Πάντα με Υγεία.
Από όλους τους Συνεργάτες Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη, ΗΠΑ (USA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου