Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητοί μας Φίλοι & Φίλες γειά σας & Χρόνια Πολλά

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τις Ευχές σας και για τα καλά σας λόγια, αλλά και για τη συμπαράσταση. Σκοπός μας δεν είναι να αντικαταστήσουμε τα μέσα ενημέρωσης αλλά να δώσουμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε καλύτερα γιατί ο Ελληνισμός καθημερινά αλλοιώνετε/αφομοιώνετε και σε αυτό συντελούμε όλοι. Βαριά ευθύνη έχουν οι επώνυμοι, και πάνω από όλα αυτοί και αυτές που πληρώνονται πλουσιοπάροχα για να παράγουν έργο για τον Ελληνισμό. Αλλά και όλοι μας γιατί αδιαφορούμε, κλείνουμε τα μάτια, απλά κάνουμε το κορόϊδο. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό γιατί τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα κόβουν τις ρίζες του Ελληνισμού.
Η ιστοσελίδα μας που άρχισε εδώ και ένα χρόνο με φιλότιμες προσπάθειες καλεί όλους και όλες να ενδιαφερθούν περισσότερο για τον Ελληνισμό όπως μπορούμε και με κάθε τρόπο.
Οι αρχηγοί και αρχηγίσκοι έρχονται και παρέρχονται ο Ελληνισμό όμως πρέπει να είναι δυναμικός και να προοδεύει.
Η ιστοσελίδα μας που αποτελείται από εθελοντές και είναι μία ανεξάρτητη φωνή θα συνεχίσει με τη βοήθεια των εθελοντών και με τη δική σας συμπαράσταση. Δεν λιβανίζουμε ούτε ευλογούμε. Απλά μας ενδιαφέρει ο Ελληνισμός.
Χρειαζόμαστε πληροφορίες και νέα από τον Ελληνισμό απανταχού της Γης για τις εκδηλώσεις των οργανισμών σας, την πρόοδο και γενικά κάθε νέο που θα ενδιέφερε κι άλλους Έλληνες ανά τον κόσμο. Μπορείτε να στέλνετε τις πληροφορίες σας στο paneliakos@gmail.com

Καλή Χρονιά και Πάντα με Υγεία.
Από όλους τους Συνεργάτες Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη, ΗΠΑ (USA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου