Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

O Σακίλ έγινε... μαέστρος Shaquille O'Neal: Boston Pops' Guest Conductor


BOSTON.   Η λατρεία του Σακίλ Ο'Νιλ για τη μουσική είναι γνωστή. Μόνο που μέχρι σήμερα ξέραμε για την προτίμησή του σε πιο σύγχρονα ακούσματα όπως η ραπ, η χιπ χοπ ή η αρ εν μπι.
Επειδή όμως πρόκειται για μια πολυσχιδή προσωπικότητα, ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς πρωτοτύπησε άλλη μια φορά. Φόρεσε το φράκο του, ανέβηκε στην σκηνή, έλαβε την μπαγκέτα και διηύθυνε τη συμφωνική ορχήστρα της Βοστώνης!
Σοβαρός, όπως αρμόζει σε κονσέρτα κλασικής μουσικής, ο "Σακ" έδινε εντολές σαν άλλος Χέρμπερτ φον Κάραγιαν και αν λάβουμε υπ' όψιν αφενός από το αποτέλεσμα του ήχου αφετέρου από το χειροκρότημα (παρά τα μειδιάματα) πήγε εξαιρετικά. Άλλο ένα κρυφό ταλέντο του αναδύθηκε στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου