Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

O Σακίλ έγινε... μαέστρος Shaquille O'Neal: Boston Pops' Guest Conductor


BOSTON.   Η λατρεία του Σακίλ Ο'Νιλ για τη μουσική είναι γνωστή. Μόνο που μέχρι σήμερα ξέραμε για την προτίμησή του σε πιο σύγχρονα ακούσματα όπως η ραπ, η χιπ χοπ ή η αρ εν μπι.
Επειδή όμως πρόκειται για μια πολυσχιδή προσωπικότητα, ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς πρωτοτύπησε άλλη μια φορά. Φόρεσε το φράκο του, ανέβηκε στην σκηνή, έλαβε την μπαγκέτα και διηύθυνε τη συμφωνική ορχήστρα της Βοστώνης!
Σοβαρός, όπως αρμόζει σε κονσέρτα κλασικής μουσικής, ο "Σακ" έδινε εντολές σαν άλλος Χέρμπερτ φον Κάραγιαν και αν λάβουμε υπ' όψιν αφενός από το αποτέλεσμα του ήχου αφετέρου από το χειροκρότημα (παρά τα μειδιάματα) πήγε εξαιρετικά. Άλλο ένα κρυφό ταλέντο του αναδύθηκε στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου