Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Γράμμα απο έναν αναγνώστη

Συνήθως κάθε Τρίτη γράφουμε το άρθρο μας "Στο Μικροσκόπιο και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ" που πραγματικά έτσι είναι τα λέμε "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ". Μόνο γι αυτό το άρθρο παίρνουμε δεκάδες μηνύματα κάθε φορά από ανθρώπους που συμφωνούν, διαφωνούν ή έχουν διαφορετική γνώμη. Όλα τα μηνύματά σας δεκτά. Την Τρίτη που μας πέρασε γράψαμε και μία παράγραφο για την αδράνεια που επικρατεί και μάλλον αδιαφορία και μέσα στις Ηλειακές Οργανώσεις. Σε ένα από τα μηνύματα που λάβαμε ο αναγνώστης μας φαίνεται ότι έπιασε πολύ καλά το θέμα. Για το λόγο αυτό το βάζουμε στην ιστοσελίδα γιατί ο αποστολέας του μηνύματος έχει δουλέψει πάρα πολύ για τις οργανώσεις και άνθρωποι σαν το Μπάμπη Τσουκαλά λείπουν από τους οργανισμούς μας. Παραθέτουμε το γράμμα του όπως το σύνταξε. Ευχαριστούμε πολύ φίλε, πατριώτη.
Η Σύνταξη

Δεκεμβρίου 21, 2010
Σαν να αντιλαμβάνομαι μια απόλυτα δικαιολογημένη πικρία τού εξαιρετικού φίλου και καταπληκτικού Έλληνα Βασίλη Καφκά. Ένα φοβερό μέσο ενημέρωσης δημιούργημα δικό του με την εξ' άσου πολύτιμη συμμετοχή τού Νίκου, και ίσως δύο τρείς άλλοι, δεν τυγχάνει της πρέπουσας αναγνώρισης προπαντός από εμάς τούς Ηλείους. Δεν ζήτησαν ποτέ ούτε μία δεκάρα από εμάς, απλά θέλουν τοπικά νέα από κάθε Σύλλογο, κοινωνικά νέα, μία καλή κουβέντα η έστω και μία εποικοδομητική καλοπροαίρετη κριτική. Είναι κρίμα και θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά αδιαφορία και όχι άλλος λόγος. Εγώ προσωπικά μπαίνω στην ιστοσελίδα απαραιτήτως κάθε μέρα. Ζω όμως σε μία περιοχή πού ο μοναδικός Ηλείος δυστυχώς πέθανε εδώ και τρία χρόνια και έτσι δεν έχω τίποτα νέα. Φυσικά κρατάω επαφή με τούς Συλλόγους μου Νέας Υόρκης και Νέας Ιερσέης αλλά όχι σε καθημερινή βάση ούτε και με καμία θέση σε διοικητικό Συμβούλιο (για ευνόητους λόγους) για να στέλνω ανταποκρίσεις και νέα. Διαβάζω νέα από την Πατρίδα από την Ηλεία αθλητικά νέα, Ελληνική μουσική και ελάχιστα η καθόλου Ηλειακά νέα από τούς εν Αμερική και Καναδά Ηλείους και Ηλειακούς Συλλόγους. Μία έκκληση σε όσους μπορούν δύο λόγια, ένα αστείο, κάτι πού να δείξουμε σε αυτά τα παιδιά πώς αναγνωρίζουμε τις θυσίες τους σε χρόνο πού αφιερώνουν η δεν ξέρω αν είναι και οικονομική θυσία. Αν ναι, θα ήθελα να ξέρω, να προσφέρω και εγώ τον οβολό μου. Η εθνική και ενημερωτική προσφορά της ιστοσελίδας είναι ανεκτίμητης αξίας, και καλό θα είναι να αγκαλιάσουμε σφικτά αυτήν την ιδέα και να την υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και επιβάλετε. Είναι υποχρέωση όλων πού κατέχουν κάποια θέση στην ομογένεια να συμπαρασταθούν σε αυτήν την πρωτοβουλία. Στους καλούς δε φίλους Βασίλη και Νίκο, κουράγιο και συνεχίστε το ωραίο έργο σας. Συγχαρητήρια για ότι καταφέρατε τον πρώτο χρόνο, και ο Θεός να σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε για πολλά ακόμη χρόνια. ΄

Με εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και αμέτρητα ευχαριστώ

Μπάμπης Τσουκαλάς, Virginia, USA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου