Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

News from “The Arcadian Society of Massachusetts “TRIPOLITSA” INC.

Νέα από το Σύλλογο Αρκάδων Μασσαχουσέττης «ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ»

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, 2010
Ο Σύλλογος Αρκάδων της Βοστώνης και περιχώρων μας ενημερώνει ότι κατά την τελευταία Γενική του Συνέλευση που έγινε στις 5 Δεκεμβρίου, 2010 εξελέγει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οποίου η σύνθεση έχει ως εξής:

Μαρίνος Γαρταγάνης, Γεώργιος Γεωργακλής, Φώτης Γιανούκος, Δήμητρα Καπόλη, Ελένη Γλαροπούλου, Αντώνιος Ρόλλας, Σώτος Μαρέσκας, Γιάννης Βέμης, Παναγιώτα Γιανούκου, Θεόδωρος Τζιάβας, Πήτερ Λυμπερόπουλος, Χάρης Κατής, Γεώργιος Τσαρντούνης και αναπληρωματικός ο Δημήτριος Μανάτος. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα κάνουν συνεδρίαση σύντομα όπου θα εκλέξουν το Προεδρείο του Συλλόγου.

Στην Εξελικτική Επιτροπή εξελέγησαν: Γεώργιος Γαρταγάνης, Νίκος Πολυχρονόπουλος, και Αδαμαντία Τσαρντούνης.
Την ίδια ημέρα ο Σύλλογος είχε και το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι όπου όπως πάντα εστέφθη με επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου με το κόψιμο της Βασιλόπιτας και η απονομή της Υποτροφίας θα γίνει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, 2010 8:00 μμ-1:00πμ στο Κοινοτικό Κέντρο των Ταξιαρχών του Watertown με την Ορχήστρα «Ολύμπιανς» με μεζεδάκια και λαχειοφόρο. Υπεύθυνος της χοροεσπερίδας είναι ο Σώτος Μαρέσκης (857) 919-4619 με βοηθούς τον Μαρίνο Γαρταγάνη (617) 227-4550 και τη Δήμητρα Καπόλη (781) 843-3575. Επικοινωνήστε μαζί τους για πληροφορίες και κρατήσεις.

Συγχαρητήρια στην απερχόμενη Πρόεδρο κυρία Άννα Δελέγκα και στο Διοικητικό της Συμβούλιο for a job well done.

Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου