Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

News from “The Arcadian Society of Massachusetts “TRIPOLITSA” INC.

Νέα από το Σύλλογο Αρκάδων Μασσαχουσέττης «ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ»

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, 2010
Ο Σύλλογος Αρκάδων της Βοστώνης και περιχώρων μας ενημερώνει ότι κατά την τελευταία Γενική του Συνέλευση που έγινε στις 5 Δεκεμβρίου, 2010 εξελέγει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οποίου η σύνθεση έχει ως εξής:

Μαρίνος Γαρταγάνης, Γεώργιος Γεωργακλής, Φώτης Γιανούκος, Δήμητρα Καπόλη, Ελένη Γλαροπούλου, Αντώνιος Ρόλλας, Σώτος Μαρέσκας, Γιάννης Βέμης, Παναγιώτα Γιανούκου, Θεόδωρος Τζιάβας, Πήτερ Λυμπερόπουλος, Χάρης Κατής, Γεώργιος Τσαρντούνης και αναπληρωματικός ο Δημήτριος Μανάτος. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα κάνουν συνεδρίαση σύντομα όπου θα εκλέξουν το Προεδρείο του Συλλόγου.

Στην Εξελικτική Επιτροπή εξελέγησαν: Γεώργιος Γαρταγάνης, Νίκος Πολυχρονόπουλος, και Αδαμαντία Τσαρντούνης.
Την ίδια ημέρα ο Σύλλογος είχε και το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι όπου όπως πάντα εστέφθη με επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου με το κόψιμο της Βασιλόπιτας και η απονομή της Υποτροφίας θα γίνει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, 2010 8:00 μμ-1:00πμ στο Κοινοτικό Κέντρο των Ταξιαρχών του Watertown με την Ορχήστρα «Ολύμπιανς» με μεζεδάκια και λαχειοφόρο. Υπεύθυνος της χοροεσπερίδας είναι ο Σώτος Μαρέσκης (857) 919-4619 με βοηθούς τον Μαρίνο Γαρταγάνη (617) 227-4550 και τη Δήμητρα Καπόλη (781) 843-3575. Επικοινωνήστε μαζί τους για πληροφορίες και κρατήσεις.

Συγχαρητήρια στην απερχόμενη Πρόεδρο κυρία Άννα Δελέγκα και στο Διοικητικό της Συμβούλιο for a job well done.

Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου