Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

News from “The Arcadian Society of Massachusetts “TRIPOLITSA” INC.

Νέα από το Σύλλογο Αρκάδων Μασσαχουσέττης «ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ»

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, 2010
Ο Σύλλογος Αρκάδων της Βοστώνης και περιχώρων μας ενημερώνει ότι κατά την τελευταία Γενική του Συνέλευση που έγινε στις 5 Δεκεμβρίου, 2010 εξελέγει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οποίου η σύνθεση έχει ως εξής:

Μαρίνος Γαρταγάνης, Γεώργιος Γεωργακλής, Φώτης Γιανούκος, Δήμητρα Καπόλη, Ελένη Γλαροπούλου, Αντώνιος Ρόλλας, Σώτος Μαρέσκας, Γιάννης Βέμης, Παναγιώτα Γιανούκου, Θεόδωρος Τζιάβας, Πήτερ Λυμπερόπουλος, Χάρης Κατής, Γεώργιος Τσαρντούνης και αναπληρωματικός ο Δημήτριος Μανάτος. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα κάνουν συνεδρίαση σύντομα όπου θα εκλέξουν το Προεδρείο του Συλλόγου.

Στην Εξελικτική Επιτροπή εξελέγησαν: Γεώργιος Γαρταγάνης, Νίκος Πολυχρονόπουλος, και Αδαμαντία Τσαρντούνης.
Την ίδια ημέρα ο Σύλλογος είχε και το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι όπου όπως πάντα εστέφθη με επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου με το κόψιμο της Βασιλόπιτας και η απονομή της Υποτροφίας θα γίνει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, 2010 8:00 μμ-1:00πμ στο Κοινοτικό Κέντρο των Ταξιαρχών του Watertown με την Ορχήστρα «Ολύμπιανς» με μεζεδάκια και λαχειοφόρο. Υπεύθυνος της χοροεσπερίδας είναι ο Σώτος Μαρέσκης (857) 919-4619 με βοηθούς τον Μαρίνο Γαρταγάνη (617) 227-4550 και τη Δήμητρα Καπόλη (781) 843-3575. Επικοινωνήστε μαζί τους για πληροφορίες και κρατήσεις.

Συγχαρητήρια στην απερχόμενη Πρόεδρο κυρία Άννα Δελέγκα και στο Διοικητικό της Συμβούλιο for a job well done.

Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου