Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Εξελίξεις για το έργο ύδρευσης από τη λίμνη Πηνειού


Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, 2010
Μετά από διαβούλευση και κοινές προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αμαλιάδας, αλλά και των Δήμων Ανδραβίδας, Βαρθολομιού, Βουπρασίας, Γαστούνης…Κάστρου-Κυλλήνης, Λεχαινών και Τραγανού, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και υπογράφτηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Α. Ανδρεόπουλο, η ένταξη της πράξης «Ύδρευση-Διυλιστήριο από τεχνητή λίμνη Πηνειού δήμου Αμαλιάδας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013».
Φορέας υλοποίησης είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ενώ το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 22.158.028,80 ευρώ.
Κύριο υποέργο της πράξης είναι η κατασκευή διυλιστηρίου πόσιμου νερού από την τεχνητή λίμνη Πηνείου, χάρη στο οποίο θα εξυπηρετούνται σε βάθος 20ετίας περισσότεροι από 100.000 κάτοικοι των δήμων Αμαλιάδας, Ανδραβίδας, Βαρθολομιού, Βουπρασίας, Γαστούνης, Κάστρου-Κυλλήνης, Λεχαινών και Τραγανού.  Παράλληλα, προβλέπεται η κατασκευή δικτύου μεταφοράς του επεξεργασμένου νερού για τις ανάγκες των όμορων δήμων και η σύνδεσή του με την Δ.Ε.Η., καθώς επίσης και η παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποβοήθηση του Φορέα στην παρακολούθηση της κατασκευής και της δοκιμαστικής λειτουργίας του Διϋλιστηρίου.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 39 μήνες.

Πηγή:  Hλεία. T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου