Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο. ‘Eγινε πριν λίγο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν από λίγα λεπτά αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος του Ανεμοχωρίου και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι πρώτες πληροφορίες: Και οι δύο γυναίκες, νεαρής ηλικίας, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχασαν τη ζωή τους ...
Μόλις πριν από ελάχιστα λεπτά ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός της μίας από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο φέρει Hλειακές πινακίδες.

Θρηνεί ο Πύργος και όλη η Ηλεία στο άκουσμα της είδησης του χαμού των δύο νέων γυναικών, 25 και 29 ετών, οι οποίες ήταν αδελφές ...
Οι κοπέλες επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Πύργο από την Μεγαλόπολη, όπου η 29χρονη εργαζόταν ως ωρομίσθια καθηγήτρια. Η 25χρονη αδελφή της ήταν γιατρός.

Πηγή: H.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου