Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Αθώος και για την τελευταία δικαστική του υπόθεση ο Απόστολος Βαβύλης


Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2010
Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Απόστολος Βαβύλης για την υπόθεση των δραστηριοτήτων που είχε αναπτύξει την περίοδο της εκλογής του Ειρηναίου στον θρόνο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Το δικαστήριο με ανάλογη εισαγγελική πρόταση κήρυξε αθώο τον Απόστολο Βαβύλη για τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της ψευδορκίας, κλείνοντας με την απόφασή του θετικά και την τελευταία του δικαστική υπόθεση.
Ο Βαβύλης έχει απαλλαγεί με βουλεύματα για όλες τις υποθέσεις που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη ,όταν είχε ξεσπάσει ο σάλος με τον «μοναχό Ραφαήλ» και τις δραστηριότητες του σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ιταλία.

Ο ίδιος από την αρχή υποστήριζε ότι είναι αθώος και όπως ανέφερε και στην απολογία του, η επίθεση σε βάρος του στόχευε να πλήξει τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου