Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Αθώος και για την τελευταία δικαστική του υπόθεση ο Απόστολος Βαβύλης


Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2010
Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Απόστολος Βαβύλης για την υπόθεση των δραστηριοτήτων που είχε αναπτύξει την περίοδο της εκλογής του Ειρηναίου στον θρόνο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Το δικαστήριο με ανάλογη εισαγγελική πρόταση κήρυξε αθώο τον Απόστολο Βαβύλη για τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της ψευδορκίας, κλείνοντας με την απόφασή του θετικά και την τελευταία του δικαστική υπόθεση.
Ο Βαβύλης έχει απαλλαγεί με βουλεύματα για όλες τις υποθέσεις που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη ,όταν είχε ξεσπάσει ο σάλος με τον «μοναχό Ραφαήλ» και τις δραστηριότητες του σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ιταλία.

Ο ίδιος από την αρχή υποστήριζε ότι είναι αθώος και όπως ανέφερε και στην απολογία του, η επίθεση σε βάρος του στόχευε να πλήξει τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου