Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Στη «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ 7 ομάδες της Σούπερ Λίγκα για φοροδιαφυγή

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2010
Στη «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ που κατηγορείται για φοροδιαφυγή με τα εισιτήρια των αγώνων της, ενώ ανάλογες περιπτώσεις έχει διαπιστώσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και για άλλες πέντε ομάδες της Σούπερ Λίγκα.
Την αποκλειστική είδηση μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Mega και όπως τονίστηκε αφορά έρευνα του ΣΔΟΕ που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν τυχαία όταν ένα μέλος του ΣΔΟΕ πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού και διαπίστωσε ότι το εισιτήριό του δεν ήταν διάτρητο από την εφορία.
Η έρευνα που έγινε διαπίστωσε ότι είχε πλαστογραφηθεί μεγάλος αριθμός εισιτηρίων και η ΠΑΕ ΑΕΚ την επόμενη μέρα δήλωνε στην εφορία μικρότερο αριθμό απ’ όσα πραγματικά είχε κόψει με αποτέλεσμα να πληρώνει μικρότερο φόρο.
Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και από άλλες ΠΑΕ, ενώ στον ΠΑΟΚ είχαν αντικαταστήσει τα μηχανήματα που συνδέονταν με την εφορία, με απλά φωτοτυπικά. Οι άλλες ομάδες που βρίσκονται υπό έρευνα είναι Αρης, Ηρακλής, Λάρισα, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Οπως τονίστηκε υπάρχουν υπόνοιες και για παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου