Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Στη «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ 7 ομάδες της Σούπερ Λίγκα για φοροδιαφυγή

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2010
Στη «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ που κατηγορείται για φοροδιαφυγή με τα εισιτήρια των αγώνων της, ενώ ανάλογες περιπτώσεις έχει διαπιστώσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και για άλλες πέντε ομάδες της Σούπερ Λίγκα.
Την αποκλειστική είδηση μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Mega και όπως τονίστηκε αφορά έρευνα του ΣΔΟΕ που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν τυχαία όταν ένα μέλος του ΣΔΟΕ πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού και διαπίστωσε ότι το εισιτήριό του δεν ήταν διάτρητο από την εφορία.
Η έρευνα που έγινε διαπίστωσε ότι είχε πλαστογραφηθεί μεγάλος αριθμός εισιτηρίων και η ΠΑΕ ΑΕΚ την επόμενη μέρα δήλωνε στην εφορία μικρότερο αριθμό απ’ όσα πραγματικά είχε κόψει με αποτέλεσμα να πληρώνει μικρότερο φόρο.
Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και από άλλες ΠΑΕ, ενώ στον ΠΑΟΚ είχαν αντικαταστήσει τα μηχανήματα που συνδέονταν με την εφορία, με απλά φωτοτυπικά. Οι άλλες ομάδες που βρίσκονται υπό έρευνα είναι Αρης, Ηρακλής, Λάρισα, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Οπως τονίστηκε υπάρχουν υπόνοιες και για παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου