Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης βρέθηκε στο στόχαστρο των πολιτών

«Πυρά» κατά του Μπλούμπερκ λόγω… κακοκαιρίας
Πεμπτη, 30 Δεκεμβρίου, 2010
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης βρέθηκε στο στόχαστρο των πολιτών, με αφορμή το χάος που προκάλεσε στην πόλη η χιονοθύελλα.
Ηττήθηκε από τις ακραίες καιρικές συνθήκες ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπερκ, ένας ανεξάρτητος πολιτικός που έχει χτίσει την εικόνα του με βασικό γνώρισμα την αποτελεσματικότητα.
Πολλοί Νεοϋορκέζοι, ιδιαιτέρως όσοι κατοικούν έξω από το Μανχάταν, δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους επειδή οι περιοχές τους παραμένουν στο έλεος του χιονιού, δύο ημέρες μετά την χιονοθύελλα που παρέλυσε την μεγαλούπολη. Οι περισσότερες επικρίσεις που διατυπώνονται έχουν στόχο τον Μάικλ Μπλούμπεργκ, για τον οποίο φημολογείται ότι ίσως κάποια στιγμή διεκδικήσει την αμερικανική προεδρία.
«Είναι ένας δήμαρχος που υπερηφανεύεται για την ικανότητά του να διαχειρίζεται καταστάσεις. Εάν τον βαθμολογούσαμε για τον τρόπο με τον οποίον ανταποκρίθηκε στη χιονοθύελλα, θα του βάζαμε χαμηλό βαθμό», δήλωσε ο Ρούμπεν Ντίαζ, που κατοικεί το Μπρονξ. «Ο Μπλούμπεργκ θέλει να διεκδικήσει την προεδρία, ενώ δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στους δρόμους του Μπρονξ. Αυτό είναι απαράδεκτο», πρόσθεσε ο Ρούμπεν Ντίαζ.
Οι περισσότερες επικρίσεις σε βάρος του Μπλούμπεργκ διατυπώνονται από τους κατοίκους του Μπρονξ, του Μπρούκλιν, του Κουίνς και του Στέιτεν Άιλαντ.
«Είναι τρελό. Δεν μπόρεσα να πάω στη δουλειά για δύο ημέρες. Ο δρόμος όπου ζω εξακολουθεί να είναι παγωμένος. Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά τα έχουν κάνει θάλασσα», λέει ο Μάθιου Λιμόνγκι, που εργάζεται ως διανομέας στο Κουίνς.
Επικρίσεις ακούει ο Μπλούμπεργκ και από συνεργάτες του.
«Ουδέποτε έχω ξαναδεί τέτοια κακή διαχείριση και έλλειψη ηγεσίας. Οι πολίτες είναι έξαλλοι», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ντέιβιντ Γκρινφιλντ.
Πολλοί δρόμοι στη Νέα Υόρκη είναι απροσπέλαστοι ακόμα και για τα ασθενοφόρα. Ένα βρέφος πέθανε αμέσως μετά τη γέννησή του στην είσοδο μίας πολυκατοικίας, καθώς το ασθενοφόρο χρειάστηκε εννέα ώρες για να φτάσει μέχρι εκεί.
Αλλά και ο ίδιος ο Μπλούμπεργκ, που σπανίως παραδέχεται τα λάθη του, ομολόγησε σε συνέντευξη Τύπου ότι «δεν τα πήγε πολύ καλά, όσο θα ήθελε».

Πηγή: Καθημερινή & ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου