Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΚ στο Cape Cod, Massachusetts, ΗΠΑ: Καρχαρίας σκότωσε σέρφερ μπροστά στα μάτια των λουόμενων




 Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2018
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας, 24 χρονών από το Revere, MA σε παραλία του Cape Cod των ΗΠΑ το πρωί του Σαββάτου (15/09), όταν την ώρα που έκανε σερφ, δέχτηκε επίθεση από καρχαρία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Τον άτυχο άντρα ανέσυραν από τα νερά λουόμενοι που ήταν στην παραλία τη στιγμή του συμβάντος και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.
«Φώναζα στην παραλία καρχαρίας, καρχαρίας! Ήταν σαν να ήμασταν στην ταινία «Τα σαγόνια του καρχαρία»»δήλωσε στο Associated Press, ο Joe Booth, ένας ψαράς που βρισκόταν στην ακτή την ώρα της επίθεσης.
Η επίθεση που σημειώθηκε χθες από καρχαρία, ήταν η πρώτη θανατηφόρα από το 1936. Το θύμα έφερνε σοβαρά τραύματα στο πόδι και αιμορραγούσε μέχρι θανάτου.
Η παραλία εκκενώθηκε αμέσως μετά την επίθεση.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης η παραλία ήταν γεμάτη από σερφερς και λουόμενους, αλλά δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες καθώς οι εποχιακοί που εργάζονταν εκεί, σταμάτησαν.
ΠΗΓΗ: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου