Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ανασκευάζουν τις δηλώσεις Ζάεφ οι Σκοπιανοί

Έπειτα από τις αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς για τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ, για τη «μοναδική Μακεδονία», το πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ ανασκεύασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας

Ανασκευάζουν τις δηλώσεις Ζάεφ οι Σκοπιανοί | tovima.gr
Τις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ ανασκεύασε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της γειτονικής χώρας, μετά την έντονη δυσαρέσκεια της ελληνικής πλευράς.
Στην πρώτη δημοσίευση του ΜΙΑ, φερόταν ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ να δηλώνει πως «δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας».
Αντίθετα, στην τροποποιημένη δημοσίευση της συνέντευξης του πρωθυπουργού Ζάεφ, η δήλωσή του είναι: «Όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα ένα κομμάτι της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, άλλο στη Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στη χώρα μας».
Μάλιστα φαίνεται να διευκρινίζει πως ο προσδιορισμός «Βόρεια», που θα προστεθεί στην νέα ονομασία, ξεχωρίζει την ΠΓΔΜ από τις περιοχές της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.
Οι αρχικές δηλώσεις Ζάεφ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στη χώρα μας, με τα πολιτικά κόμματα να υπογραμμίζουν πως φάνηκαν άμεσα οι επιπτώσεις από τη Συμφωνία των Πρεσπών και την παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στη γειτονική χώρα.
Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το γεγονός αν πρόκειται για λανθασμένη απόδοση των δηλώσεων του σκοπιανού πρωθυπουργού στο αρχικό κείμενο του ειδησεογραφικού πρακτορείου ΜΙΑ ή αν μετά τις έντονες αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς, η κυβέρνηση της πΓΔΜ θέλησε να ανασκευάσει.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου