Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ανασκευάζουν τις δηλώσεις Ζάεφ οι Σκοπιανοί

Έπειτα από τις αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς για τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ, για τη «μοναδική Μακεδονία», το πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ ανασκεύασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας

Ανασκευάζουν τις δηλώσεις Ζάεφ οι Σκοπιανοί | tovima.gr
Τις προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ ανασκεύασε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της γειτονικής χώρας, μετά την έντονη δυσαρέσκεια της ελληνικής πλευράς.
Στην πρώτη δημοσίευση του ΜΙΑ, φερόταν ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ να δηλώνει πως «δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας».
Αντίθετα, στην τροποποιημένη δημοσίευση της συνέντευξης του πρωθυπουργού Ζάεφ, η δήλωσή του είναι: «Όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα ένα κομμάτι της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, άλλο στη Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στη χώρα μας».
Μάλιστα φαίνεται να διευκρινίζει πως ο προσδιορισμός «Βόρεια», που θα προστεθεί στην νέα ονομασία, ξεχωρίζει την ΠΓΔΜ από τις περιοχές της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.
Οι αρχικές δηλώσεις Ζάεφ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στη χώρα μας, με τα πολιτικά κόμματα να υπογραμμίζουν πως φάνηκαν άμεσα οι επιπτώσεις από τη Συμφωνία των Πρεσπών και την παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στη γειτονική χώρα.
Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το γεγονός αν πρόκειται για λανθασμένη απόδοση των δηλώσεων του σκοπιανού πρωθυπουργού στο αρχικό κείμενο του ειδησεογραφικού πρακτορείου ΜΙΑ ή αν μετά τις έντονες αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς, η κυβέρνηση της πΓΔΜ θέλησε να ανασκευάσει.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου