Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλαγή χώρου της δεξίωσης για τον Τσίπρα με ομογενείς

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2018


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος άλλαξε τον χώρο πραγματοποίησης της κλειστής δεξίωσης με παράγοντες της Ομογένειας προς τιμήν του Ελληνα Πρωθυπουργού το απόγευμα της Τετάρτης.Αναλυτικότερα, ενώ η δεξίωση είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 18:30 εντός του Προξενείου, και ενώ είχαν σταλεί οι προσκλήσεις, το απόγευμα της Δευτέρας, εστάλη διορθωτική ενημέρωση με την οποία πληροφορούσε όσους ήταν προσκεκλημένοι ότι η δεξίωση τελικά θα λάβει χώρα στοξενοδοχείο που μένει ο Πρωθυπουργός, δηλαδή στο UN Plaza, στο Diplomat Ballroom.
Οι προσκλήσεις είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταφέρονταισε τρίτο πρόσωπο και μόνον έτσι θα μπορούν να προσεγγίσουν οι προσκεκλημένοι το χώρο, καθώς θα χρειαστεί να έχουν ταυτότητακαι την πρόσκληση για να περάσουν από τον αυστηρό έλεγχο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντιαπό το κτίριο του ΟΗΕ, τα μέτρα ασφάλειας στο ξενοδοχείο και στην περιοχή είναι δρακόντεια.
Ακόμα επειδή στο σημείο δεν θα μπορεί να φτάσει αυτοκίνητο, οι προσκεκλημένοι θα χρειαστεί να περπατήσουν για λίγα λεπτά. Δεν έχει ωστόσο δοθεί κάποια εξήγηση, γιατί χρειάστηκε ν’ αλλάξει ο χώρος της κλειστής δεξίωσης. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αποδίδουν την αλλαγή στο ότι η συνοδεία του Πρωθυπουργού φοβήθηκε πιθανές αντιδράσεις, ακόμα και διαδήλωση κατά του κ. Τσίπρα,  για το Μακεδονικό.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου