Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλαγή χώρου της δεξίωσης για τον Τσίπρα με ομογενείς

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2018


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος άλλαξε τον χώρο πραγματοποίησης της κλειστής δεξίωσης με παράγοντες της Ομογένειας προς τιμήν του Ελληνα Πρωθυπουργού το απόγευμα της Τετάρτης.Αναλυτικότερα, ενώ η δεξίωση είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 18:30 εντός του Προξενείου, και ενώ είχαν σταλεί οι προσκλήσεις, το απόγευμα της Δευτέρας, εστάλη διορθωτική ενημέρωση με την οποία πληροφορούσε όσους ήταν προσκεκλημένοι ότι η δεξίωση τελικά θα λάβει χώρα στοξενοδοχείο που μένει ο Πρωθυπουργός, δηλαδή στο UN Plaza, στο Diplomat Ballroom.
Οι προσκλήσεις είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταφέρονταισε τρίτο πρόσωπο και μόνον έτσι θα μπορούν να προσεγγίσουν οι προσκεκλημένοι το χώρο, καθώς θα χρειαστεί να έχουν ταυτότητακαι την πρόσκληση για να περάσουν από τον αυστηρό έλεγχο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντιαπό το κτίριο του ΟΗΕ, τα μέτρα ασφάλειας στο ξενοδοχείο και στην περιοχή είναι δρακόντεια.
Ακόμα επειδή στο σημείο δεν θα μπορεί να φτάσει αυτοκίνητο, οι προσκεκλημένοι θα χρειαστεί να περπατήσουν για λίγα λεπτά. Δεν έχει ωστόσο δοθεί κάποια εξήγηση, γιατί χρειάστηκε ν’ αλλάξει ο χώρος της κλειστής δεξίωσης. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αποδίδουν την αλλαγή στο ότι η συνοδεία του Πρωθυπουργού φοβήθηκε πιθανές αντιδράσεις, ακόμα και διαδήλωση κατά του κ. Τσίπρα,  για το Μακεδονικό.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου