Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ανεπιθύμητοι Τσίπρας, Κοτζιάς. Η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών Χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ανεπιθύμητους.



Με ομόφωνη ανακοίνωση που βγήκε χθες (24 Σεπτεμβρίου, 2018) η Παμμακεδονική "φωτογραφίζει" τους Τσίπρα και Κοτζιά για “εθνικούς μειοδότες” και τους θεωρεί ανεπιθύμητους.

Συγκεκριμένα η Παμμακεδονική ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

1.  Την απαράδεκτη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης στην διαπραγματευση με τα Σκόπια με αποκορύφωμα την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου με το κείμενο αυτό παραχωρούμε όνομα, γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονές μας.
2.  Την απαράδεκτη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αγνοήσει τον Ελληνικό Λαό αρνούμενη να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για μία τόσο σοβαρή υπόθεση όπως το Σκοπιανό.
3.   Την απαράδεκτη στάση του κ. Τσίπρα και των στελεχών της Κυβέρνησης έναντι της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού με βαρύτατες ύβρεις και κατηγορίες αλλά και απαξιωτικές εκφράσεις και επίθετα προς όλους αυτούς που διαφωνούν με τους Κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Εμείς οι Μακεδόνες που ζούμε στις ΗΠΑ, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού
-προς τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους στα ιερά χώματα της Μακεδονίας για να απελευθερώσουν.
-προς τους συναγωνιστές μας στην Ελλάδα και την Ομογένεια που κάνουμε όλοι μαζί αγώνα για να μην περάσει η ατιμωτική αυτή συμφωνία
-Και κυρίως προς τα ίδια μας τα παιδιά και τις επόμενες γενεές.

Χαρακτηρίζουμε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ πρόσωπα στις ΗΠΑ. Εξάλλου όπως καταμαρτυράει η δυναμική παρουσία συμπατριωτών μας στην Ελλάδα και τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, ο κ. Τσίπρας είναι εξίσου ανεπιθύμητος και εκεί.
Για να προλάβουμε τις όποιες ύβρεις και χαρακτηρισμούς θα εκτοξευτούν εις βάρος μας, δεν το πράττουμε επειδή είμαστε ακραίοι, ούτε επειδή είμαστε φασίστες όπως αποκαλεί ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του όσους διαφωνούν με τις δικές τους φασιστικές και ακραίες πράξεις. Το πράττουμε μόνο από αγάπη προς την πατρίδα μας για την οποία η Κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις ερήμην του Ελληνικού λαού. Την στιγμή που κάποιοι διακαώς επιθυμούν την κύρωση της καταστροφικής αυτής συμφωνίας εμείς απλά λέμε αυτό που η ίδια η ιστορική αλήθεια βροντοφωνάζει: 
Η Μακεδονία είναι μία, η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου