Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ανεπιθύμητοι Τσίπρας, Κοτζιάς. Η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών Χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ανεπιθύμητους.Με ομόφωνη ανακοίνωση που βγήκε χθες (24 Σεπτεμβρίου, 2018) η Παμμακεδονική "φωτογραφίζει" τους Τσίπρα και Κοτζιά για “εθνικούς μειοδότες” και τους θεωρεί ανεπιθύμητους.

Συγκεκριμένα η Παμμακεδονική ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

1.  Την απαράδεκτη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης στην διαπραγματευση με τα Σκόπια με αποκορύφωμα την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου με το κείμενο αυτό παραχωρούμε όνομα, γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονές μας.
2.  Την απαράδεκτη θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αγνοήσει τον Ελληνικό Λαό αρνούμενη να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για μία τόσο σοβαρή υπόθεση όπως το Σκοπιανό.
3.   Την απαράδεκτη στάση του κ. Τσίπρα και των στελεχών της Κυβέρνησης έναντι της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού με βαρύτατες ύβρεις και κατηγορίες αλλά και απαξιωτικές εκφράσεις και επίθετα προς όλους αυτούς που διαφωνούν με τους Κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Εμείς οι Μακεδόνες που ζούμε στις ΗΠΑ, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού
-προς τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους στα ιερά χώματα της Μακεδονίας για να απελευθερώσουν.
-προς τους συναγωνιστές μας στην Ελλάδα και την Ομογένεια που κάνουμε όλοι μαζί αγώνα για να μην περάσει η ατιμωτική αυτή συμφωνία
-Και κυρίως προς τα ίδια μας τα παιδιά και τις επόμενες γενεές.

Χαρακτηρίζουμε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ πρόσωπα στις ΗΠΑ. Εξάλλου όπως καταμαρτυράει η δυναμική παρουσία συμπατριωτών μας στην Ελλάδα και τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, ο κ. Τσίπρας είναι εξίσου ανεπιθύμητος και εκεί.
Για να προλάβουμε τις όποιες ύβρεις και χαρακτηρισμούς θα εκτοξευτούν εις βάρος μας, δεν το πράττουμε επειδή είμαστε ακραίοι, ούτε επειδή είμαστε φασίστες όπως αποκαλεί ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του όσους διαφωνούν με τις δικές τους φασιστικές και ακραίες πράξεις. Το πράττουμε μόνο από αγάπη προς την πατρίδα μας για την οποία η Κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις ερήμην του Ελληνικού λαού. Την στιγμή που κάποιοι διακαώς επιθυμούν την κύρωση της καταστροφικής αυτής συμφωνίας εμείς απλά λέμε αυτό που η ίδια η ιστορική αλήθεια βροντοφωνάζει: 
Η Μακεδονία είναι μία, η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου