Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πολύ κόσμος στο φεστιβάλ του Brockton, Massachusetts


Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Ακόμα και στα τραπέζια χόρεψαν

Το Σάββατο το βράδυ βρεθήκαμε στο ετήσιο φεστιβάλ στο νότιο προάστιο της Βοστώνης Μπρόκτον. Είμαστε τυχεροί να βρούμε χώρο στάθμευσης αφού συμπτωματικά όταν φτάσαμε κάποιος έφευγε και πήραμε τη θέση του στο μεγάλο πάρκινγκ της κοινότητας το οποίο αυτές τις ημέρες ήταν μικρό για να χωρέσει όλα τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να σταθμεύουν σε χώρους κοντινών επιχειρήσεων ή ακόμα και στην άκρη του δρόμου.

O κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος, αντιπρόεδρος  της κοινότητας κάθησε να πάρει "μία ανάσα".  Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παναγουλόπουλος διατέλεσε Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης, Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά ενώ σήμερα είναι ο ταμίας του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης)

Μία τεράστια τέντα κάλυπτε την αριστερή πλευρά του πάρκινγκ. Στην είσοδο αρκετοί ψιλικατζήδες πωλούσαν προϊόντα με ελληνικό θέμα.
Εκατοντάδες κόσμος στις σειρές για φαγητό, γλυκίσματα, ποτά...

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών ΠΙΝΔΟΣ κ. Σοφία Παπαγιαννάκη χορεύει ένα Ηπειρώτικο τραγούδι.

Καταπληκτική η ορχήστρα που έπαιζε ασταμάτητα χορευτικά ελληνικά τραγούδια όπου χόρευαν όλες οι ηλικίες.

Μπράβο στους οργανωτές, και του χρόνου.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου