Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ο απόλυτος αγώνας ταχύτητας! – Ανάμεσα σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτα, μονοθέσιο F1, επιβατικό τζετ και F-16


Τρία supercars, μία μοτοσικλέτα, ένα μονοθέσιο Formula 1, ένα επιβατικό τζετ κι ένα μαχητικό αεροσκάφος πρωταγωνίστησαν στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας που έγινε στο πλαίσιο του Teknofest aviation, space and technology festival στην Κωνσταντινούπολη.
Η εκκίνηση δόθηκε στο νέο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον Οκτώβριο.
Στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας έλαβαν μέρος μία μηχανή Kawasaki H2R, ένα Tesla P100DL, μια Aston Martin New Vantage, μια Lotus Evora GT 430, ένα μονοθέσιο της Red Bull, ένα τουρκικό   κι ένα τζετ Challenger 605.
Την καλύτερη εκκίνηση έκανε το μονοθέσιο της Red Bull, όμως το νήμα του τερματισμού έκοψε πρώτη η μηχανή, αφήνοντας τον Βρετανό «πιλότο» της F1 Τζέικ Ντένις στη δεύτερη θέση. Τρίτο τερμάτισε το F-16, ακολούθησαν το Tesla P100DL, η Aston Martin New Vantage και η Lotus Evora GT 430.

ΠΗΓΗ: cnn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου