Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας καλός φίλος, φιλέλληνας David Cunningham Sr, έφυγε από τη ζωή

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2018

Ο φιλέλληνας David Cunningham Sr. έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ημέρες και χθες έγινε η κηδεία του. Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι και συγγενείς που πήγαν στο λαϊκό προσκύνημα που έγινε στο νεκροπομπείο McDoungh στο Lowell και στην κηδεία στον ναό Immaculate Conception της ιδίας πόλης.
O David Cunningham, Ιρλανδικής καταγωγής, ήταν γνωστός από την ομάδα των φίλων της πολιτικής στο Lowell και στη Μασσαχουσέτη.

Αιωνία του η Μνήμη

Η φωτογραφία είναι από το επίσημο δείπνο όταν ανέλαβε καθήκοντα δημάρχου στο Lowell ο Edward Kennedy. Από αριστερά: David Cunningham, Edward Kennedy και Βασίλειος Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου