Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ένας καλός φίλος, φιλέλληνας David Cunningham Sr, έφυγε από τη ζωή

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2018

Ο φιλέλληνας David Cunningham Sr. έφυγε από τη ζωή πριν μερικές ημέρες και χθες έγινε η κηδεία του. Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι και συγγενείς που πήγαν στο λαϊκό προσκύνημα που έγινε στο νεκροπομπείο McDoungh στο Lowell και στην κηδεία στον ναό Immaculate Conception της ιδίας πόλης.
O David Cunningham, Ιρλανδικής καταγωγής, ήταν γνωστός από την ομάδα των φίλων της πολιτικής στο Lowell και στη Μασσαχουσέτη.

Αιωνία του η Μνήμη

Η φωτογραφία είναι από το επίσημο δείπνο όταν ανέλαβε καθήκοντα δημάρχου στο Lowell ο Edward Kennedy. Από αριστερά: David Cunningham, Edward Kennedy και Βασίλειος Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου