Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Έτσι χάθηκε η πτήση ΜΗ370: Οι συγκλονιστικές στιγμές πριν συντριβεί στη θάλασσα

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2018


Αυτή ήταν σύμφωνα με τους ειδικούς η τραγική κατάληξη της μοιραίας πτήσεις MH370 Καταδικασμένη σε μία "βουτιά θανάτου" ήταν η μοιραία πτήση σύμφωνα με τους ειδικούς, που επιχειρούν να ρίξουν φως σε μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές τραγωδίες με ένα συγκλονιστικό βίντεο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες ενός νέο βίντεο προσομοίωσης που δημιούργησε το National Geographic επιχειρώντας να ρίξει φως στον τρόπο με τον οποία χάθηκε η πτήση MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών συμπαρασύροντας στο θάνατο 249 ανθρώπους.
Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια από την 8η Μαρτίου 2014, οπότε και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ η πτήση MH370 που εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο, τα ερωτήματα για την πτώση της παραμένουν ωστόσο αναπάντητα. Ούτε τα συντρίμμια που βρέθηκαν, ούτε η διεθνής συνεργασία για τον εντοπισμό της, ούτε οι ατελείωτες έρευνες των ειδικών στάθηκαν ικανές να ρίξουν φως στην τραγωδία.
Αυτό επιχειρεί να κάνει το νέο ντοκιμαντέρ της σειράς "Drain the oceans" του National Geographic που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αφού το Boeing 777 έμεινε από καύσιμα, σταμάτησε να λειτουργεί ο δεξιός κινητήρας. Λίγα λεπτά αργότερα, σταμάτησε και η λειτουργία του αριστερού, με την πλοήγηση του αεροσκάφους να είναι πλέον αδύνατη. Η "βουτιά θανάτου" για την μοιραία πτήση ύστερα από ένα εφιαλτικό σπιράλ στον αέρα ήταν πλέον μονόδρομος και η συντριβή στον απέραντο Ινδικό Ωκεανό αναπόφευκτη.
Καμία από τις απαντήσεις που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα, δεν μοιάζει ωστόσο ικανή να απαλύνει τον πόνο των συγγενών, οι οποίοι κατηγορούν τους υπεύθυνους για συγκάλυψη. Στο πλαίσιο αυτό έχουν δημιουργήσει την ομάδα "Voice 370", καταγγέλλοντας τόσο την κυβέρνηση της Μαλαισίας όσο και την Boeing για απόκρυψη στοιχείων. Για τους ίδιους, όλα τα σενάρια που απορρίφθηκαν από τα πορίσματα των ερευνών παραμένουν ανοιχτά: Από την αεροπειρατεία και την αυτοκτονία του πιλότου, μέχρι τυχόν λάθος χειρισμούς των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μαλαισία Boeing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου